Betong, Elektriker, Entreprenør, Murer, Snekker i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3640 Siste år
2784 Siste 3 mnd
213 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppføring av hytte og fundament

Registrert Dato: Tirsdag 22. Mars 2011

Anbud privat

Oppføring av hytte og fundament
Vi har en tomt ved sjøen på Finnøy i Sandøy kommune i Møre og Romsdal hvor vi skal sette opp en hytte Solland Klassisk av Solhytten denne blir levert som et ferdig byggesett. Bruksareal 75,6 kvm på et plan+ carport. Tomten er 530kvm. Det er i dag tilknyttet strøm, vann og kloakk inne på selve tomta.. Vi ønsker fundament i form av støpt dekke/plate
Det er vei forbi hyttetomten, så det skal ikke være noe problem å komme fram med kjøretøy.
Ønsker et samlet tilbud på oppføring av fundament og hytte + elektriker- og rørleggerarbeid. Siden jeg jobber en del i utlandet og ikke har tid til å følge opp selve byggingen vil jeg gjerne ha anbud på oppføring av hytten.


Vi håper på å få startet bygging av fundament så fort som mulig.

Bygging av hytten Solland Klassisk av Solhytten.
Bakgrunn:
I forbindelse av bygging av ny hytte på egen tomt på Finnøy i Møre & Romsdal hvor hytten er byggeklar m/kloakk, vann og strøm fremført inn på tomten
Jeg ønsker tilbud på betonggulv/plate, snekker for oppføring av hytten, elektriske opplegg og rørlegger. Tomta ligger 50 m fra sjøen med utsikt ut mot vest. Siden jeg jobber en del og ikke har tid til å følge opp selve byggingen vil jeg gjerne ha anbud på oppføring av hytten.

Om prosjektet:
Hyttemodell av Solland Klassisk av Solhytten. Bruksareal 75,6 kvm på et plan + carport. Tomten er 530kvm. Det er i dag tilknyttet strøm, vann og kloakk inne på selve tomta.

Prosessen videre:
Vi ser for oss tilbudsprosessen på følgende måte:
1. Murer: Tilbud på støpt dekke/plate til hytten + carport (120 kvm), og fylling av masse etter behov. Er ferdig planert med masse men åpen for vatn etc. inne på tomten.
2. Snekker/Tømrer: Tilbud på å sette opp hytten som råbygg og råbygg/ferdig oppsatt innvendig. Ønsker snekker / fagmann til å være byggeleder under perioden.
3. Elektriker: Tilbud på å sette opp det elektriske anlegget samt montering ev termostatstyrt varmekabler i betonggulv, siden det skal legges flis senere av hytte eier. 4. Rørlegger: Tilbud på å sette opp rørarbeid til hytten som vann & avløp.

Ber om at tilbud ihht. ovennevnte oversendes på mail siden hytte eiger jobber fortiden i utlandet.