Betong, Elektriker, Entreprenør, Murer, Rørlegger, Snekker, Vann & avløp, Ventilasjon i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2042 Siste år
527 Siste 3 mnd
147 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppføring av ny enebolig

Registrert Dato: Mandag 15. April 2013

Ønsker tilbud på oppføring av ny enebolig i Halden. Huset er i to etasjer. Taktype er to motstående pulttak på to separate fløyer (H-hus). Kjelleretasjen er på totalt 100 kvm. hvorav garasje er på 50 kvm.
Overetasjen er på ca. 273 kvm. Huset ønskes oppført i jackon elementer i kjelleretasje. Overetasje ønskes utført i reisverk ferdig med plater som er klare for murpuss. Gulv over garasje skal være enten plass-støpt betong eller leca-plank. Det skal være vann til vann gulvbåren vare i alle rom unntatt garasje. Taket skal være utført i takpapp.
Tilbud kan leveres som totalentreprise, med el, vvs, ventilasjon, og mur, eller kun tilbud på tett råbygg eksklusiv mur, vvs, ventilasjon og mur (evt. Innvendig klart med skillevegger klart for gipsplater).
Søknad er godkjent og gravearbeider igangsettes snart. Ved tilbudsinnlevering ønskes tidspunkt for når bygging kan igangsettes, samt tidspunkt for ferdigstillelse. Separate tilbud på vvs (inkludert vann til vann vannbåren varme), el., og ventilasjon ønskes også.