Entreprenør, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

10004 Siste år
8266 Siste 3 mnd
228 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppføring av tilbygg

Registrert Dato: Mandag 28. September 2009

I tilknytning til eksisterende bolig på Nordstrand i Oslo er det planlagt å bygge et tilbygg på ca 90m2, samt fundament for – og tentativt oppføring av - en dobbeltgarasje.

Konstruksjonen av tilbygget er tenkt oppført som støpt plate på mark med yttervegger i Leca Isoblokk. Takkonstruksjonen er tenkt utført i Leca Byggeplank, med isolasjon og membrantekking. Takkonstruksjonen skal også danne underlag for terrassedekke for eksisterende bolig.

Andre konstruksjonsmåter kan også vurderes, f.eks. Thermomur e.l.

Garasjen er tenkt delvis fundamentert på Lecablokk med kjellerrom under, og delvis på støpt såle. Hovedkonstruksjonen oppføres i tre.

Tomten er skrå, og det medfører grunnarbeid med utgraving av masser, fundamentering, avløp og drenering. Det skal også foretas planering og noe oppbygging av friområde.

Prosjektet er tenkt utført som totalentreprise eventuelt hovedentreprise, og det forutsettes at tilbyder oppnår godkjenning i tiltaksklasse 2 som ansvarlig prosjekterende, ansvarlig utførende, ansvarlig samordner og ansvarlig kontrollerende.

Det er utarbeidet tegninger som tilfredsstiller byggesøknaden. Det forutsettes at nødvendig detaljprosjektering utover det byggesøknaden krever utføres av valgt entreprenør.

Ansvarlig søker er allerede valgt, og man tilstreber at det kan søkes som ett-trinnsøknad etter at entreprenør er valgt.

Prosjektet er tenkt utført i løpet av vår/sommer 2010.

Tegninger og prosjektbeskrivelse sendes ut til aktuelle tilbydere på forespørsel, og det vil bli avholdt en felles befaring som jeg kommer tilbake til. Tilsvarende prosjekter må kunne dokumenteres, og referanser vil bli kontaktet.

Interesse må meldes innen mandag 5.10.09. Befaring på eiendommen blir avholdt i uke 42.