Betong, Entreprenør, Gulv, Maskinentreprenør, Murer, Snekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3971 Siste år
950 Siste 3 mnd
324 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppføring av veranda/carport

Registrert Dato: Fredag 13. Mai 2011

Vi ønsker å få utført følgende arbeider på vår enebolig:

Oppføring av veranda tilknyttet 2 etg., samt at deler av denne konstruksjonen kan fungere som carport.

Boligen er på en etasje pluss kjeller. Innenfor grunnmur er det en åpen garasje/carport, uten port, som vi ønsker å få gravd u tog omgjort til en del av kjelleren. Dermed har vi behov for en takkonstruksjon utenfor denne delen av grunnmuren, som kan fungere som carport og samtidig veranda. Denne verandaen ønsker vi å koble sammen med vår eksisterende veranda, rundt hjørnet på huset.

Det vi ønsker pris på, er oppføringen av en slik konstruksjon/veranda på til sammen 18 m2. Vi ønsker også å motta anbud på utgravingen av gulvet I den eksisterende garasjen, samt oppføring av nytt kjellergulv og en ny murvegg, med vinduer.

Etter endt arbeid skal det være tilstrekkelig takhøyde til at man deretter, på kjellergulvet, kan anlegge gulvisolasjon, gulvmembran, varmekabler og påstøp, samt lydmatter i himlingen mot 1 etg. Netto takhøyde i kjeller etter disse arbeidene skal være "normal" takhøyde, ca 2,4 meter.

Vi ønsker en fastpris på oppføringen og utgravingen. Prisen skal være en totalpris inklusive fjerning/bortkjøring av masser. Vi er prisbevisst, og ønsker tilbud fra deg som utfører godt arbeid (referanser på tilsvarende arbeid utbes) og samtidig konkurrerer på best mulig pris.

Du kan om ønskelig også inngi separat pris på etablering av nytt kjellergulv (isolasjon, membran, støp, v.kabler), men det er ikke nødvendig at du ønsker å ta dette arbeidet i tillegg til "utgravingen".

Anleggsadresse: Bydel Sofiemyr, Kolbotn.

Anbud: Snarlig, og senest innen 31.mai.2011.

Oppstart arbeider: 18.juli 2011.

Ring for spørsmål, evt om det ønskes befaring med eier.

Da hører vi fra deg!

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere