Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Oppgradering av Gjenvinningsstasjonen på Espehaugen

Bir as, heretter kalt oppdragsgiver, representert ved hr Prosjekt as, innbyr med dette til åpen tilbudskonkurranse om totalentreprisekontrakt i prosjektet «Oppgradering av gjenvinningsstasjon Espehaugen».
bir as har en eksisterende gjenvinningsstasjon ved Espehaugen 17. Stasjonen på Espehaugen sto ferdig i 2006, men den har i dag for liten kapasitet med hensyn til mottak og lagring av farlig avfall og ee-avfall. Stasjonen har 20 ansatte, og det er også behov for økt kapasitet av herregarderobe og spiserom.
Dagens bygningsmasse på Espehaugen gjenvinningsstasjon er en lagerbygning for mottak av farlig avfall og ee-avfall, og et to-etasjes bygg med garderober, toaletter og spiserom, samt garasje og brukthall. bir ønsker påbygging av lagerbygget og innendørs ombygging av bygg for personalfasiliteter. i tillegg skal uteområdene utbedres med blant annet nye murer, kantsteinslinjer og nye arealer med belegningsstein, asfalt og grønt. i tillegg skal nye veger, stier og en ny bom oppføres. Mottak for stein og jord skal flyttes til enden av område for containerramper. på eksisterende plassering av mottak for stein og jord skal det etableres ny løsning for mottak for hvitevarer.
Stasjonen skal ha normal drift i anleggsperioden.
Anbud id:
472018
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Torsdag 15. Juni 2017

Lignende oppdrag i Vestland

6 anbud