Anleggsgartner, Asfaltering, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Maler, Maskinentreprenør, Murer, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

5930 Siste år
1468 Siste 3 mnd
396 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppgradering av inngangsparti og søppelhåndteringsanlegg i boligeiendom

Registrert Dato: Tirsdag 14. September 2010

Kolstadgata 7 er en kommunalt eid boligeiendom på Tøyen i Oslo med 70 leiligheter som har felles inngang fra gateplanet. Anlegget har i dag en avfallsløsning basert på beholdere og sorteringsanlegg plassert på bakken foran inngangen til blokka. Løsningen er ikke tilfredsstillende og det planlegges nå å etablere 4 nedgravde avfallssiloer med nedkast på gateplan utenfor inngangen. Dette er omsøkt til Oslo kommune, Plan- og bygningsetaten og rammetillatelse er innhentet.
Samtidig med dette arbeidet er det planlagt å oppgradere inngangspartiet ihht. forskrift for universell tilgjengelighet ved å heve terrenget og tildanne rullestolrampe utenfor, samt å etablere en utvendig stall for motoriserte rullestoler. Det planlegges også å etablere et låsbart barnevognrom inne i inngangspartiet.
Tiltaket skal ansvarsbelegges ihht. Plan- og bygningsloven og ansvarlig utførende må svare ansvarsretter ifbm. igangsettingstillatelsen. Byggherrens arkitekt er Søker for tiltaket.
Arbeidene forutsatt igangsatt umiddelbart etter kontrahering anslått til primo november 2010 og ferdigstillelse så raskt som mulig.
Entreprisen organiseres som en generalentreprise.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere