Elektriker, Rørlegger, Snekker i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1901 Siste år
475 Siste 3 mnd
130 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppgradering av kjeller med ny dør, vinduer og etablering av bad

Registrert Dato: Fredag 05. August 2011

Hei!

Vi eier en enebolig fra 1965 på Steinsvikåsen i Bergen med behov for oppgradering av kjeller.

Vi har en en liten kjeller som kun er delvis oppgradert. Det er behov for ny kjellerdør (1900x900 mm med forbehold) og nye og større vinduer. Vi ønsker at hele arealet skal være godkjent som oppholdsrom om mulig. Takhøyden bør være grei. Utenfor kjelleren er det i utgangspunktet ikke behov for graving, men det er målt noe fukt langs kjellergulv i noen av rommene som må tas hensyn til og vi har nylig oppdaget fuktmerker noen cm opp fra gulv.

Gang og kontor er flislagt med varme i gulv og fungerer greit.

Vask og tørkebod består av malt murgulv og murvegger. De er adskilt med en lettvegg uten bæring. Vi ser for oss at denne lettveggen tas ned og etablerer et eget bad (muligens kun et innebygd toalett) hvor også vaskemaskin og varmtvannstank kan stå. Synlige rør må flyttes eller kles inn. Vegger og tak må plates. Vi kan selv stå for sparkling og maling. På det nye badet ønsker vi varme i gulv samt flis på minimum gulv. Det øvrig arealet vil bli brukt til oppbevaring og som gjesterom. Gulv bør bestå av enten flis eller tregulv med eller uten varme.

Se vedlagte skriv for mer informasjon. Vi ønsker befaring og dialog for å motta forslag til løsning og pristilbud da vi selv ikke sitter på nødvendig kompetanse.

Det er ønskelig å komme i gang snarest mulig dersom pris er fornuftig. Vi vet det går med litt tid til planlegging og søking, men ønsker arbeidet utfør før vinteren setter inn. Ser fram til å høre fra dere!

Med vennlig hilsen