Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Vaktmester i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Oppgradering av lekeplass og ballbane i Tittutgrenda

Oslo kommune v/ Bydel Alna inviterer til åpen tilbudskonkurranse i forbindelse med anskaffelse av anleggsarbeider for å ruste opp lekeplass og ballbane i Tittutgrenda på Alnabru.
Etter eiendomsreformen i Oslo i 2004 har Bydel Alna forvaltningsansvar for 12 mindre friområder, torg og møteplasser. Ett av disse ligger i Tittutgrenda på Alnabru. Arealet er regulert som friområde og utgjør 1, 63 daa. Adressen er Strømsveien 246 (gnr/bnr 122/77).
Det er både ballbane og lekeapparater på eiendommen i dag, men disse framstår som slitte og lite attraktive for lek og fysisk aktivitet. Det er behov for bedre håndtering av overvann.
Tiltakene som ønskes gjennomført omfatter planering og terrengforming, opprusting av ballbane med nytt dekke, oppmerking og mål, leke- og trimapparater, belysning, bord og benker m. m. Noe av utstyret som står der i dag bør pusses opp og gjenbrukes. Se for øvrig vedlagte skisse med beskrivelse og tiltaksliste. Vi ber også om tilbud på arbeider som kan gjennomføres som opsjoner.
Oppdraget har en øvre ramme på 1, 5 mill kr blir finansiert med statlig tilskudd til opprusting av bydelsparker m. m. Fordelt av Byrådsavdeling for Helse, eldre og innbyggertjenester.
Det er en forutsetning at kontrakt med entreprenør er inngått innen 31. 12. 20.
Anbud id:
685504
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Onsdag 2. Desember 2020

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud