Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Rørlegger, Ventilasjon i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Oppgradering av varmesentraler og tilkobling til fjernvarme i 12 adresser i oslo

Formålet med anskaffelsen er å oppgradere varmesentralene i 12 adresser i Oslo, relativt spredt geografisk. Oppdragsgiver inviterer interesserte leverandører til å inngi tilbud på prosjektering og utførelse av de tiltak som er beskrevet i konkurransegrunnlagets kravspesifikasjon/ytelsesbeskrivelse. Entreprisen organiseres derfor som en totalentreprise og leverandøren skal være ansvarlig for alle nødvendige fagområder som inngår i oppdraget.
Oppdragsgiver forbeholder seg eiendomsretten til el- og oljekjeler, samt annet brukelig utstyr og innretninger i fyrrommene. Oppdragsgiver vil forsøke å annonsere brukelig utstyr til salgs eller avhende dette på annen miljømessig god og hensiktsmessig måte.
Utførelsen inkluderer miljøsanering av komponenter, herunder kildesortering av deler og elementer, samt bortkjøring av dette til godkjent deponi og i henhold til forskriftsmessig deponering. Dette gjelder også materiale og utstyr som oppdragsgiver ikke får avhendet i henhold til punktet nevnt over. Disse forhold skal hensyntas i tilbudet.
Anbud id:
75719
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Fredag 18. Desember 2009

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud