Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Kulde & varme, Prosjektleder, Rørlegger, Sanering i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4565 Siste år
1484 Siste 3 mnd
319 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppgradering av varmesentraler og tilkobling til fjernvarme i 3 adresser i oslo

Registrert Dato: Mandag 22. Februar 2010

Formålet med anskaffelsen er å oppgradere varmesentralene i 3 adresser i Oslo, relativt spredt geografisk. Oppdragsgiver inviterer interesserte leverandører til å inngi tilbud på prosjektering og utførelse av de tiltak som er beskrevet i konkurransegrunnlagets kravspesifikasjon/ytelsesbeskrivelse. Entreprisen organiseres derfor som en totalentreprise og leverandøren skal være ansvarlig for alle nødvendige fagområder som inngår i oppdraget.
Oppdragsgiver forbeholder seg eiendomsretten til el- og oljekjeler, samt annet brukelig utstyr og innretninger i fyrrommene. Oppdragsgiver vil forsøke å annonsere brukelig utstyr til salgs eller avhende dette på annen miljømessig god og hensiktsmessig måte.
Utførelsen inkluderer miljøsanering av komponenter, herunder kildesortering av deler og elementer, samt bortkjøring av dette til godkjent deponi og i henhold til forskriftsmessig deponering. Dette gjelder også materiale og utstyr som oppdragsgiver ikke får avhendet i henhold til punktet nevnt over. Disse forhold skal hensyntas i tilbudet.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere