Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Oppgradering/ modernisering av digitalt opptakssystem for kringkastingssendinger

En vesentlig del av tilsynets arbeid omfatter en rekke tilsynsoppgaver innenfor kringkastingsområdet. Det er nødvendig å kunne se eller lytte på ulike kringkastingssendinger for at tilsynet skal kunne ivareta disse oppgavene. Tilsynet kontrollerer i løpet av et år et betydelig antall kringkastingssendinger. Tilsynsarbeidet er basert på planmessige kontroller på spesifikke områder, men også på opplysninger fra publikum og aktuelle saker i media.
For at Medietilsynet skal kunne ivareta tilsynsoppgavene på en best mulig og effektiv måte, har virksomheten siden 2011 benyttet et digitalt system for opptak og kontroll av kringkastingssendinger.
Systemet som er benyttet siden 2011 er et XentauriX system, levert og driftet av Mediability.
Medietilsynet ønsker nå å oppgradere/ modernisere dette systemet og målet med denne anskaffelsen er å sørge for at Medietilsynet besitter et framtidsrettet digitalt opptakssystem for kringkastingssendinger.
Systemet må kunne gjennomføre samtidig og døgnkontinuerlig digitale opptak av minst 16 fjernsynskanaler med en lagringstid på minst 21 dager. Jf. Funksjonskrav 2. 10 og 2. 16 i vedlagte kravspesifikasjon (bilag 1). Opptakssystemet må kunne utvides (skaleres opp) og tilpasses til andre signalkilder, jf. Funksjonskrav 2. 11 til 2. 14 i kravspesifikasjonen. Tilbyder bes å skissere forutsetninger og utgifter for slik utvidelse og tilpasning av systemet.
Anbud id:
625581
  • Sted:
    Fredrikstad
  • Registrert:
    Torsdag 16. Januar 2020