Elektriker i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

411 Siste år
103 Siste 3 mnd
26 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppgradering og utvidelse av alcatel telefonsystem,service-og vedlikeholdsavt. og kjøp av utstyr

Registrert Dato: Tirsdag 22. September 2009

Prekvalifisering - konkurranse med forhandlinger.
Hensikten med anskaffelsen er å oppgradere telefonsentral, Alcatel-Lucent OmniPCX Enterprise, til siste gjeldende release samt gjøre løsningen mer redundant ved å innføre duplisert løsning.
Callsenter, Alcatel-Lucent OmniTouch Contact Center Premium Edition, skal oppgraderes og utvides for å kunne utnytte ny funksjonalitet blant annet med trådløse telefoner. Oppdragsgiver har i dag callback løsning utviklet og levert av Intelecom. Denne skal utvides med ny funksjonalitet eventuelt erstattes med ny løsning. All eksisterende funksjonalitet i telefonsystemet (telefonsentral, callsenter og Netwise støttesystem) som oppdragsgiver har i dag skal opprettholdes.
Oppdragsgiver skal også inngå en service- og vedlikeholdsavtale som dekker telefonsystemet. Rammeavtale for kjøp av utstyr, for eksempel telefoner skal inngås.
I tillegg ønsker oppdragsgiver opsjon på oppgradering av Netwise støttesystem, samt en opsjon på besøksregistreringssystem og service- og vedlikeholdsavtale knyttet til sistnevnte.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Elektriker

Oppgradering, Rammeavtale, Utstyr

Hønefoss, Buskerud

Avsluttet: Onsdag 21. Oktober 2009