Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

OPPGRADERING SJØTRØA OG NY GANGVEG

I 2104 gikk det et undersjøisk ras i Sagvika som skapte en stor flodbølge som slo inn over land og medførte store ødeleggelser på et industribygg, naust, flyterbygger, veg, kai i strandsonen.
Som følge av raset skal man nå bygge en ny gangforbindelse mellom fra Langvika til Sagvika. Gangvegen skal også fungere som adkomst for brann og utrykningskjøretøy. Gangvegen erstatter tidligere adkomst som forsvant i raset. For å minske belastningen på grunnen, må det benyttes skumglassgranulat i overbygningen i en kort strekning. For øvrig er gangvegen flyttet inn i terrenget som medfører høye fjellskjæringer som må sikres. Omfang av sikring må avtales med geolog. Det skal settes opp mur mellom gangveg og privat eiendom.
Dagens adkomst til Sagvika, Sjøtrøa, skal opprustes og samtidig skal eksisterende va-anlegg utskiftes. i øvre del av vegen skal veglinja justeres og overbygning skiftes ut. Vegen skal breddeutvides i sving ved butikk og øvrig veg skal avrettes og reasfalteres.
Som følger av denne opprustningen, må privat adkomstveg flyttes noe og ny mur må settes opp.
Det skal settes opp mur langs gangveg og ny privat avkjørsel. Murene skal mures opp av stein fra sprenging av fjellskjæring langs gangvegen.
Anbud id:
469789
  • Sted:
    Namsos
  • Registrert:
    Lørdag 3. Juni 2017