Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Oppsal – Oppsalveien x Oppsal senter

Vann og avløpsetaten har identifisert og gjennomført en utredning av status på vann og avløpsledninger i Oppsal-området. Utredningen beskriver behov for å fornye vannledninger i spesifikke gater/veier på Oppsal stort sett avgrenset av t-banelinjen, Utmarksveien og markagrensen. Samlet er det 4, 3 km vannledning og omtrent 3, 5 km avløpsledning som skal fornyes. Anbefalt metode er gravefrie løsninger; utblokking av vannledninger og rehabilitering med innvendig strømpeforing av avløpsledninger. Av ulike årsaker er det stedvis behov for full oppgraving.
Veikrysset ved Oppsal senter samt Oppsalveien inngår i utredningen. Her er imidlertid kummene ugunstig plassert mtp drift og det er ønskelig å endre deres plassering. Det er videre behov for separering av ov og sp i Oppsalveien som medfører graving av totalt 213 meter.
Bymiljøetaten (bym) har behov for å stramme inn veikrysset ved Oppsal senter, her omtalt som Oppsalkrysset. Med tanke på belastningen av anleggsaktivitet i nærområdet er det fordelaktig at vav og bym koordinerer sine arbeider. vav er «største bruker» i det samlede prosjektet og det er da naturlig at vav eier anskaffelse og gjennomføring. bym og vav planlegger oppgjør av økonomisk mellomværende parallelt med anskaffelse og gjennomføring.
Det er senere planlagt å anlegge sykkelvei langs Haakon Tveters vei i regi av bym. i tillegg har Plan- og bygningsetaten ønsker om å etablere Haakon Tveters vei som miljøgate. Sistnevnte forhold skal i utgangspunktet ikke påvirke kontraktsarbeidet.
Anbud id:
707171
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Mandag 22. Mars 2021

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud