Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Snekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4293 Siste år
1538 Siste 3 mnd
470 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppsett av tilbygg, utgraving av eksisterend kjeller og etterstøping av denne.

Registrert Dato: Tirsdag 27. April 2010

Jeg skal bygge ut en ende rekkehus leilighet med tilbygg og kjeller. Samtidig så skal jeg grave ut eksisterende kryp/halv kjeller og etterstøpe eksisterende fundament slik at vi får nyttet rom under bolig tilknyttet ny kjeller/utbygg..

Jeg planlegger å gjøre noe av jobben sammen med venner som er fagfolk, men mesteparten må jeg sette bort til en maks to leverandører.

Selve tilbygget med kjeller er forhåndsgodkjent av borettslag og kommune slik at det kun er Melding om tiltak med tegninger og nabovarsel som skal leveres til kommunen. Graving og etterstøping av eksiterende kjeller må dog tillatelse søkes kommunen og et godkjent selskap må ta seg av dette.

Grunnmur på tilbygg vurderes å sette opp selv, men vil også innhente tilbud på dette. Utvendige arbeider på tilbygget med tak, dører og vinduer skal settes bort. Innvendige arbeider med isolering, strøm og vann osv har jeg allerede avtale på og skal ikke prises.

Jeg har vedlagt noen tegninger (i forskjellige formater) som forklarer hva som skal gjøres. Jeg ønsker å få priset opp jobben i sin helhet, men også hver del for seg (se tegning prisgrunnlag tegning, jobb 1,2,3). Jeg prioriterer nå å få på plass hvem jeg velger som leverandør/leverandører av dette prosjektet for oss siden dette må på plass før vi kan levere søknad/melding om tiltak til borettslag/kommune. Jeg har alt det meste jeg trenger av tegninger, men det kan hende jeg trenger hjelp til å tegne er den byggtekniske tegningen (tegning av dimensjoner, materialer osv). Referanser og nødvendige godkjenninger ønskes forelagt før eventuell befaring og/eller møtet gjennomføres. Jeg ønsker rask tilbakemelding fra mulige leverandører av dette slik at jeg kan ta en avgjørelse på dette og komme i gang med søkeprosess.

Jeg ønsker kontakt pr E-post i første omgang.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere