Entreprenør, Snekker i Telemark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

463 Siste år
132 Siste 3 mnd
52 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppsetting av anneks 15 m2 på meheia

Registrert Dato: Torsdag 28. Mai 2009

Anbud på oppsetting av 15 m2 frittliggende anneks til eksisterende hytte på Meheia, Telemark


Stedet er vår hytteeiendom i Heia hyttefelt, Meheia, beliggende midtveis mellom Kongsberg og Notodden, i Notodden kommune, Telemark fylke.

Vi ønsker tilbud på grunnarbeider (graving og støping av 9 pilarer), samt primært oppsetting av prefabrikert byggesett på ca. 15 m2 levert fra ferdighusleverandør.

Arbeidet ønskes utført så snart som mulig. Tidspunkt for oppsetting er avhengig av levering av byggesett fra ferdighusleverandør.

Alternativet til oppsetting av et prefabrikert byggesett kan også være at det valgte snekkerfirma selv gir tilbud på, og setter opp, et tilsvarende stort bygg som nevnt over, med samme spesifikasjoner på materialdimensjoner, isolasjon, osv.

Supplerende informasjon, som bilder av hyttetomta, tegninger av forslag til prefabrikert anneks, fundamenttegninger, osv, kan oversendes etter forespørsel til vår emailadresse.

Vi ønsker at du/ditt firma gir pristilbud som omfatter graving, støping av pilarer, samt pris på oppsetting av anneks. Ved valg av byggesett blir dette levert av produsent på byggeplassen.

Vår hytte ligger ca. 50 meter fra parkeringsplass.

Annekset skal dimensjoneres for torvtak.

Byggetillatelse er allerede gitt av Notodden kommune.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere