Betong, Elektriker, Entreprenør, Snekker i Aust-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

554 Siste år
180 Siste 3 mnd
63 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppsetting av låve / næringsbygg inkl. grunnarbeid og mur

Registrert Dato: Tirsdag 04. Januar 2011

Jeg skal sette opp en låve på gården min på Løddesøl øverst i Arendal kommune opp mot grensen til froland. Bygget er på 198kvm (22x9meter).

Ønsker pris på:
1. Grunnarbeid
2. Mur
3. Kun snekkerarbeid
4. Snekkerarbeid inkl materialer

Se vedlegg for tegninger på bygg.

Om noen ønsker å levere "hele pakka" eller kun en ellere noen deler av "pakka" er det fritt frem til å gi anbud.

Til info: Jeg kan selv stå ansvarlig for bygget.

1. Grunnarbeid
Tomten er helt flat og dekket med jord. Tomten må graves ned ca 2,5meter. Jorden må graves bort og gammel fyllmasse/stein må flyttes lengre ned samt ny steinmasse og pukk må kjøres på, planeres og komprimeres. Det ventes at det er grov masse til ca halve tomten som ligger i bakken fra før. Det skal legges inn vann og et kloakkrør til toalett. Tomten ender ut mot en brå skråning (Bakside av bygg) på ca 2m høyde og videre ut på et jorde som skrår svakt, altså enkelt å fjerne massen. Massen kan lagres på samme tomt og all overflødig masse skal igjennlegges på same tom og trenger kun transporteres 50m.

Jeg har også tegnet inn ekstra høyde (+0,5m) på den delen av bygget som er til redskap og tørke. Denne høyden vil muligens bli noe justert.

2. Mur
Ringmur med såle. To plan/høyder. To porter i bakkant. Et dekke over gjøtselkjeller, samt nedkjørsel og åpning til gjøtselkjeller.
På tegningen har jeg tegnet inn noen endringer. En port er fjernet slik at det kun er to porter, og “første” plan (øvre) strekker seg to meter lengre bort.
Det skal legges inn vann og et kloakkrør til toalett.
3. Snekkerarbeid
Bygget skal føres opp i tre. Tradisjonell stående kledning. A-takstoler. Takstein.
Bygget er tegnet inn med noen avstivere i konstruksjonen som jeg tenker er tegnet inn mtp at man skal kunne kjøre traktor ol. inn fra låvebru. 2.egt kommer ikke til å bli nyttet til innkjøring, men kun med en vanlig inngangsdør. Jeg ønsker det mest mulig praktisk mtp rom utnyttelse, og gjerne så mye takhøyde som mulig da plassen oppe skal nyttes til kontor ol.
Jeg har tegnet på noen endringer i blått. Hovedsakelig er det den store låvekvisten og at det er fjernet en port. (Kvisten er kun tegnet inn på det ene side risset)
Det kommer inn et ekstra vindu i steden for port, og veggen blir flyttet 2meter.
Det er planlagt 4stk 1meters vinduer i kvist. (1,2m – 1m vindu – 1,8m - 1m vindu osv. – ikke tegnet inn)

Jeg har også tegnet inn ekstra høyde (+0,5m) på den delen av bygget som er til redskap og tørke. Denne høyden vil muligens bli noe justert.Ta kontakt ved spørsmål.

På forhånd takk for anbud!

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere