Anleggsgartner, Maskinentreprenør, Murer, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

9878 Siste år
7538 Siste 3 mnd
584 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppsetting av utebod

Registrert Dato: Tirsdag 13. April 2010

Beskrivelse av oppdrag:
Det skal settes opp en utebod som i alt er 9 m x 2,48 m. Uteboden er basert på en ferdig bod type Saga 15 (se vedlegg) med en overbygning i tillegg til denne boden hvor det er en platting som gulv (i tre). Plattingen vil også være foran en del av boden. Plattingen under tak vil være 2,87 m x 2,48 m og foran boden (forlengelse av plattingen under tak) vil være 2,5 m (ut fra boden) x 5,7 m (i lengde foran boden). Terassebordene skal ligge langs med boden foran og samme vei i selve plattingen.

Det er ikke direkte adkomst fra vei til der hvor boden skal bygges. Det står en dobbelgarasje mellom vei og tomt.
Se også vedlegg Boden.

Del 1:
Det skal planeres på et område som er omtrent 11 m x 7 m. Høydeforskjellen er antakelig ikke mer enn ca. 50 cm fra øst til vest (11 meter) og omtrent ingen høydeforskjell fra nord til sør ( 7 meter). Et epletre som står i området nå må fjernes. I tillegg må det graves en 20 cm grøft som legges fra huset og frem til boden (for strøm). Foran huset er det en asfaltert vei på omtrent 1,5 m i bredde hvor det da også må graves.
Spesifiser pris som inkluderer planering, fjerning av epletre, graving av grøft og fjerning av eventuell masse.

Del 2:
Oppsetting av bod med nødvendig grunnarbeid. Det er mye leire i grunnen der boden skal settes opp. I tillegg til ferdigboden skal det bygges en overbygning, slik at boden totalt sett (ferdigbod + overbygning) fremstår som en naturlig helhet.
Spesifiser pris på hele arbeidet med forklaring på gjennomføring av grunnarbeid og oppsetting av boden.

Tilbudene:
Tilbudene må komme til oss innen fredag 9. april. En kan velge å gi tilbud på hver av delene, eller hele oppdraget samlet. I tillegg til pris og beskrivelse av utførelse må tilbudet inneholde en fremdriftsplan.
Ferdigboden er enda ikke bestilt, slik at fremdriftplanen må ta hensyn til leveringstid på denne.