Anleggsgartner, Maskinentreprenør, Murer, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3020 Siste år
743 Siste 3 mnd
204 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppsetting av utebod

Registrert Dato: Tirsdag 13. April 2010

Beskrivelse av oppdrag:
Det skal settes opp en utebod som i alt er 9 m x 2,48 m. Uteboden er basert på en ferdig bod type Saga 15 (se vedlegg) med en overbygning i tillegg til denne boden hvor det er en platting som gulv (i tre). Plattingen vil også være foran en del av boden. Plattingen under tak vil være 2,87 m x 2,48 m og foran boden (forlengelse av plattingen under tak) vil være 2,5 m (ut fra boden) x 5,7 m (i lengde foran boden). Terassebordene skal ligge langs med boden foran og samme vei i selve plattingen.

Det er ikke direkte adkomst fra vei til der hvor boden skal bygges. Det står en dobbelgarasje mellom vei og tomt.
Se også vedlegg Boden.

Del 1:
Det skal planeres på et område som er omtrent 11 m x 7 m. Høydeforskjellen er antakelig ikke mer enn ca. 50 cm fra øst til vest (11 meter) og omtrent ingen høydeforskjell fra nord til sør ( 7 meter). Et epletre som står i området nå må fjernes. I tillegg må det graves en 20 cm grøft som legges fra huset og frem til boden (for strøm). Foran huset er det en asfaltert vei på omtrent 1,5 m i bredde hvor det da også må graves.
Spesifiser pris som inkluderer planering, fjerning av epletre, graving av grøft og fjerning av eventuell masse.

Del 2:
Oppsetting av bod med nødvendig grunnarbeid. Det er mye leire i grunnen der boden skal settes opp. I tillegg til ferdigboden skal det bygges en overbygning, slik at boden totalt sett (ferdigbod + overbygning) fremstår som en naturlig helhet.
Spesifiser pris på hele arbeidet med forklaring på gjennomføring av grunnarbeid og oppsetting av boden.

Tilbudene:
Tilbudene må komme til oss innen fredag 9. april. En kan velge å gi tilbud på hver av delene, eller hele oppdraget samlet. I tillegg til pris og beskrivelse av utførelse må tilbudet inneholde en fremdriftsplan.
Ferdigboden er enda ikke bestilt, slik at fremdriftplanen må ta hensyn til leveringstid på denne.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere