Flislegger, Rørlegger i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1275 Siste år
353 Siste 3 mnd
90 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppusing av bad

Registrert Dato: Mandag 31. Januar 2011

I forbindelse med utskifting av rørstammer på bad og kjøkken i gården ønsker vi å sette ut oppdrag å rehabilitere badet i vår leilighet.

Generelt:
Badet er fra slutten av 80-tallet. Den er flislagt mest sannsynelig uten membran (ingen fuktskader pr dd). Badet er på ca 3m2 og har en dusjnisje, ingen innvendig rørstammer (dvs ingen innkasseringer av noe slag)

I forb. med felles prosjekt alle samtlige rør til bad blir erstattet med nye rør (avløp, varmt og kaldtvann) Nye rørstammer for badene blir lagt opp utenfor badene. De gamle rørstammene til badene blir frakoblet. Det blir lagt ut synelig krommede rør for vann mest sannsynelig vil de komme fra taket i baderommet. Himlinger (tak) i badet blir foret ned for å skjule nye vann- og avløpsrør, slukbunner. Det blir montert hvite Takess-plate i himlinger med hvite ferdigmalte lister.


Vi ønsker tilbud på følgende arbeid (alt arbeid skal utføres iht krav i våtromsnormen):

1. Demontering aveksisterende saitærinstallasjoner, fjerning av gamle fliser, osv
2. Utskifting av gulvslukk
3. Ny flislegging av gulv/vegger inkl. membran, tetting til rør-/slukgjennomføringer event. andre nødvendig tiltakk iht våtromsnormer
4. Montering av nytt utstyr: servant inkl. blandebatteri, dusjoppheng inkl blandebaterri, vegghengt klosset, oppheng for toalettpapir og håndklær
5. Nye dørlister m/utforinger
Alt sanitærutstyr (godkjent for bruk i Norge), slukk samt fliser, lim og membran blir kjøpt av oppdragsgiver. Mindre innkjøp som blir nødvendig avtales med oppdragsgiver og betales mot regning ved sluttoppgjør.
Alt arbeid skal utføres samtidig med pågående prosjekt for utskifting av rørstammer i gården beskrevet ovenfor. Nærmere framdrift avtales ved kontrakt inngåelse. Arbeidet ønskes utført i mai 2011.