Maler, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2236 Siste år
566 Siste 3 mnd
202 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppussing av 1 (2) soverom

Registrert Dato: Mandag 13. Mai 2013

Vi skal totalrenovere boligen vår, og starter med to soverom. Vi ønsker av praktiske årsaker å ta det ene først og ikke begynne med begge samtidig. Om vi tar begge soverommene fortløpende er litt avhengig av hvor lang tid hver av dem tar. Vi ønsker å få gjort begge i løpet av mai.

Rom 1:
ca 15 kvm. Fjerne gjenværende tapet, og gjøre veggene så glatte som mulig, jeg antar den beste løsningen vil være helsparking. Taket trenger kanskje nye takplater og vi ønsker også å lydisolere taket. Male tak og vegger og hjelpe til med fjerning av linolium på gulv. Her er det originalt tregulv under som skal slipes, men dette har vi antagelig vis en annen leverandør på. Et normalt stort vindu med mørke karmer skal males hvitt. Den ene veggen har gamle innebygde garderobeskap som skal beholdes. Mulig vi også ønsker disse malt innvendig.

Rom 2:
litt avhengig av hvor raskt rom 1 tas, skal følgende gjøres på rom 2. Dette rommet er litt mindre, kanskje 12 kvm. Her er det en skyvdør inn til kjøkken som skal tettes igjen, samt en stor åpning inn til stue som skal tettes og få en dør i stedet. Også her skal taket lydisoleres (muligens fjerne gamle takplater) og veggene skal få fjernet gammel tapet, og helsparkles / males. Også her er det et normalt stort vindu som skal få hvite karmer.

Vi ønsker å få et tilbud på dette (gjerne begge jobbene) og bruker dette som en start på et stort oppussningsprosjekt. Pris foretrekkes som totalpris og ikke timepris, og vi er klar over at tiden det vil ta er vanskelig å estimere (kom gjerne på befaring). Dine erfaringer rundt slike oppdrag (på tid og pris) mottas med takk.

Vi vet det er kort tidsfrist men ønsker dette gjort i uke 21.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere