Entreprenør, Flislegger, Gulv, Maler, Murer, Riving, Rørlegger, Snekker i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2175 Siste år
608 Siste 3 mnd
193 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppussing av 2 bad - mulighet for å inkludere oppussing av stue og gang/trappeareale

Registrert Dato: Torsdag 20. Januar 2011

Bad 1: 2 rom (WC og vaskerom) skal slås sammen til bad på ca 5 kvm som skal inneholde WC, liten badinnredning med servant, dusj og vaskemaskin/tørketrommel. Tak klargjøres for opplegg av downlights. Opplegg av sluk og varmekabler i gulv. Mekanisk avtrekk/ventilasjon. Flis på gulv og vegg. Bytte av innderdør og karm, dersom dette ikke må gjøres av eksternt firma.

Bad 2: ca 6 kvm. Fullstendig rehabilitering inkl. varmekabler i gulv, badekar og vegghengt WC. Flis på gulv og vegg. Tak klargjøres for opplegg av downlights. Mekanisk avtrekk/ventilasjon. Bytte av innderdør og karm, dersom dette ikke må gjøres av eksternt firma.

Bad oppusses iht BBVN. Bad 1 tas først, slik at bad 2 kan benyttes i mellomtiden.

Hvis dere er totalentreprenør kan dere inkludere oppussing av stue (anslagsvis 35 kvm) og gang/trappeareale (2 etasjer) i tilbudet. Gang/trappeareale skal ha varmekabler og flis i gulv i 1. etasje. Vegger i trappeareale, 1. og 2. etasje skal ha gipsplater, sparkel, tapet og nytt listverk. Bytte av 5 stk innderdører og karmer (i tillegg til de to nevnt over).

Stue med åpen kjøkkenløsning har idag strie på vegger, og skal ha én vegg med tapet og resten skal sparkles og males. Nytt gulv og listverk.

Vi ønsker et prisoverslag som inkluderer alt bortsett fra pris for servanter, badinnredning, dusjhjørne, toaletter, badekar, fliser, gulv, dører, karmer og servant- og dusjarmatur - disse artiklene finner vi selv. Vi ønsker også et anslag på hvor mye tid dere vil trenge på å ferdigstille jobben, og når prosjektet kan igangsettes.

Uforpliktende befaring etter avtale.

Vi ser etter en godkjent leverandør som tar seg av formelle søknader som kreves. Vi ønsker at jobben er fullført innen juni 2011.