Rørlegger i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

953 Siste år
251 Siste 3 mnd
64 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppussing av 3 bad + vaskerom

Registrert Dato: Tirsdag 04. Januar 2011

Jeg skal fullrenovere 2 bad og 1 vaskerom i rekkehus, Oslo Nord (Økern/Risløkka).

Badet i kjelleren er ca 5 kvadratmeter stort (2X2,5m), og er nå adskilt på midten av en skillevegg (mellom toalett og dusjrom). Denne skilleveggen skal fjernes. En løsning med toalett (veggfestet) og dusjhjørne i samme rom ønskes.

Badet i 2. etasje er ca. 5,3 (2,3X2,3m) kvadratmeter stort. Det har i dag badekar og et innebygget skap (bygger ca 30cm inn i veggen). Denne plassen kan muligens benyttes i en utvidelse. Ellers nytt toalett (veggfestet) og badekar (helst innbygget).

Vaskerommet er 6 kvadatmeter (3X2m) stort. Her ønskes en enklere løsning, da dette først og fremst skal være funksjonelt og ikke trenger å være så pent. Ny benk med kum ønskes, i tillegg til mer tidsmessig oppstilling av vaskemaskin og trørketrommel.

Badene og vaskerommet er fra 1972, og har bare gjennomgått mindre kosmetiske forandringer siden den gang. Hensikten er å gjøre dem tidsmessige.

Til badene har jeg tenkt på utstyr/interiør fra Dansani, men er åpen for andre løsninger. Men innredningen skal være moderne og stilren/minimalistisk, ikke nostalgisk/klassisk.

Jeg ønsker i første omgang besøk for befaring, og et bindende pristilbud (pluss/minus 10 000 kr.) på grunnlag av dette. Totalentreprise der både rørleggerarbeid, snekkerarbeid, elekriker, flislegging og materialer inngår ønskes.

Det er nytt elektrisk anlegg i huset (2007), men dette omfatter ikke badene.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere