Betong, Elektriker, Entreprenør, Gulv, Maler, Møbelsnekker, Murer, Sanering, Snekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4611 Siste år
1002 Siste 3 mnd
304 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppussing av 4 rom +++

Registrert Dato: Fredag 30. Juli 2010

Vi ønsker å få et tilbud på oppussing av følgende:

a. 4 rom (totalt ca. 150-160 m2 flate på veggene og ca. 90-100 m2 på taket. Det skal sparkles på alle veggene slik at overflaten blir helt flat og deretter skal det males med 2 strøk Lady vannbasert interiørmaling - overflatene på veggen per i dag er beiset panel (størsteparten) og forholdsvis sterk profilerte tapeter i resten av rommene (antar at man trenger ca. 2-3 lag med sparkel !!).

På taket, listene og vinduene (11 vinduer) skal det males med kvistlakk samt 3 strøk med oljemaling). Hullrommene i mellom skal fylles med akryl. På 2 rom (ca. 30 m2 gulvflate totalt) skal de settes opp nye fotlister og på 1 av disse rommene (ca. 15-20 m2) skal det legges ny parkett. (se bilde av stua og kjøkkenet på bildene nr. 3 og 1 i vedlegget)

b. Et vifteavtrekk samt pipen der viften sitter i skal ordnes (gammel kjøkkenvifte ut, ny inn med ny innhengning), samt at overflaten på yttersiden av viften (ca. 4 m2 overflate; per i dag kun malt med hvitt oljemaling for peis) skal dekkes i sin helhet med skiferstein. (se avtrekket og pipa på bilde 1 i vedlegget)

c. 2 garasjedører (ca. 10 m2 hver) samt en inngangsdør skal males hvitt (minst 2 strøk). (se bilde 5 i vedlegget)

d. En veranda på ca. 40 m2 skal behandles med 2 strøk terrassebeis. (se bilde 4 i vedlegget)

e. trappen mellom første etasje og andre etasje (15 trinn - per i dag overtrukket med teppe; rekkverket bestående av enkle trestaver) skal slipes og males i hvitt (minst to strøk), samt at nødvendig nytt listverk skal settes på. (se bilde 2 i vedlegget)

f. Et lite område med sprukken betong ved innkjørsel i en av garasjene (ca. 3 m2) skal repareres (armering og ny betong på toppen). (se midterste garasjedørinngang - bilde 5 i vedlegget)

g. Det skal dessuten legges nye stikk-kontaker (ca. 15) samt at det bør påberegnes mindre annet el-arbeid (tilkobling av kjøkkenvifte, ringeklokke, ...)

Vi ønsker et tilbud som kun inkluderer arbeidet (anslått antall timer + timesatsen). Materialet kan vi skaffe etter avtale. Vi ber om at timer for forberedelse (avdekking, ...) samt opprydding inkluderes i totaltilbudet.

Vi er pt. ikke hjemme (dvs. befaring er ikke mulig enda), men vi ønsker likevel å få et første innledende tilbud/oversikt til vurdering asap. Vi ber også om et skriftlig tilbud per e-mail.

Tusen takk.