Elektriker, Rørlegger i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1665 Siste år
397 Siste 3 mnd
100 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppussing av bad + kjøkken (rørlegger + elektrikker)

Registrert Dato: Onsdag 22. September 2010

Vi skal pusse opp ett bad i en enebolig som er ett murhus å trenger ett tilbud fra en rørlegger til å plugge vvs utstyr, legge rør i rør i vegger inkl fordelerskap. Rørene skal ikke være synelig de skal skjules i vegg/gulv. skifte av sluk, mulig soilrør, vet ikke om det er det der. Det skal være opplegg for vaskemaskin på badet. Montering av servant + skap under, montering av baderomsmøbler ( skap på vegg), montering av dusj armatur. Det skal være wc på badet , Vegghengt toalett med smal/tynn sisterne. Legging av helsveiset membran på gulv.
Badet er på 4 kvm.

Når det gjelder kjøkken så trenger vi en rørlegger til å flytte en 240 liters varmvannsbereder til ett annet rom enn der hvor den står pr.dags dato. Også skal det legges opp til nytt vann og avløp til kjøkken som skal være på et annet sted i rommet. flyttes ca 4 meter.

Vi trenger også ett tilbud fra en elektrikker som skal legges opp nytt el anlegg på bad, montere en dobbel kontakt til vaskemaskin og til f.eks hårføner, varmekabler på gulv, termostat, montering av belysning ved siden av speil, eventuelt spotter i taket 4 stk. Nye ledninger og el kontakter.

Når det gjelder kjøkken så skal det legges opp helt nytt el anlegg, altså ledninger , stikkkontakter, opplegg for integrert oppvaskmaskin, stekeovn, induksjonstopp, ventilator, evt. spotter i tak. opplegg for 3 stk spotter i 3 overskap, opplegg til taklampe over kjøkkenbord.

Det er automatsikringer i sikringskapet pr.dags dato.