Elektriker, Flislegger, Gulv, Murer, Riving, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2955 Siste år
1016 Siste 3 mnd
287 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppussing av bad og nye vannrør til kjøkken

Registrert Dato: Mandag 22. August 2011

Bad (6kvm) i kjellerleilighet i hus bygget i 1987 trenger oppussing.

Gulvfliser må fjernes. Det er varmekabler i gulvet, men disse er 24 år gamle, så det er mulig de burde skiftes. Vannet renner nå bort fra sluk i gulvet, dette må ordnes. Nye fliser (helst hvite) må legges på gulv.

Veggene er i dag malte sponplater med dryppkant, disse må rives ned. Nye vegger må bygges med sokkelfliser og baderomsplater i en lys og nøytral farge (f.eks. lys mokka).

Vannrør med rør-i-rør-system må trekkes fra vanninntak og varmtvannstank i tilstøtende bod. Skap for rør-i-rør-system må monteres i nevnte bod. Rørsystemet må trekkes til vaskemaskin, vask, toalett og dusjkabinett på bad, og til vask og oppvaskmaskin på tilstøtende kjøkken.

En enkelt stikkontakt ved vaskemaskin må fjernes og erstattes med en dobbel ca. 60 cm. lengre mot høyre. Lys over vasken må byttes ut, hvis dette lyset ikke har dobbel innebygd kontakt må en dobbel kontakt monteres ved siden av lyset.

Det er badekar på badet, men dette skal byttes ut med dusjkabinett på 90x90 cm. med fire vegger og gulv. Dusjkabinett med plastvegger eller beskyttede glassvegger foretrekkes.

Nyinstallerte gipsplater i tak må sparkles og males.

Eksisterende vask m/armatur, og toalett må monteres tilbake på samme sted som tidligere. Armatur som har vært brukt i badekar kan, hvis det passer, monteres i dusjkabinett. Hvis dette ikke skulle passe må det byttes ut med nytt termostatregulert armatur.

Det må monteres ventilasjon som tilfredsstiller dagens krav.

Hvis våtromsnormen krever det må speilskap, toalettpapirholder, håndklekrok m.m. monteres av fagfolk. I den grad dette ikke kommer i konflikt med våtromsnormen kan huseier selv montere dette.

Vi ønsker kun tilbud fra interessenter som kan dokumentere at de har alle relevante norske godkjenninger.