Elektriker, Rørlegger, Snekker i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1509 Siste år
531 Siste 3 mnd
122 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppussing av bad, sandnes

Registrert Dato: Onsdag 18. Mai 2011

Det er et gammelt bad, antageligvis fra 1971, som trenger totaloppussing. Badet er vegg i vegg med et mindre toalett og tilsammen utgjør disse rommene ca. 6 kvadratmeter. På toalettet er det vanlig tapet og linoleum/vinylgulv. På badet er det tilsvarende, men med noen fliser rundt badekaret.

Vi ønsker å fjerne veggen mellom toalett og bad slik at vi får et større rom. Samtidig ønsker vi å fjerne baderomsdøren og å få satt inn nye vinduer. I veggen som skal fjernes er det dessuten lagt opp rør til vaskene på henholdsvis bad og toalett. Disse må legges om.

Vi har foreløpig ikke kommet frem til om hvorvidt vi skal ha fliser på vegg og gulv eller våtromspanel og linoleum/vinylgulv. Innredningen har vi heller ikke bestemt oss for. Vi ønsker iallefall å komme i kontakt med noen som kan tenke seg å utføre dette arbeidet og som har anledning til å komme på befaring og gi et pristilbud på 1) fullstendig flislegging 2) linoleum og våtromspanel og 3) de to ovennevnte alternativene med og uten installasjon av det som trengs av innredning (bad/dusj, servant og eventuelt toalett).

Jeg har for tiden problemer med mobiltelefonen, så henvend dere fortrinnsvis på e-post.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere