Elektriker, Entreprenør, Flislegger, Rørlegger i Telemark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

647 Siste år
174 Siste 3 mnd
51 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppussing av bad

Registrert Dato: Mandag 30. August 2010

Badet ligger i 1. etasje i et våningsus i Fyresdal i Telemark. Badet ble pusset opp ca 1980, og skal nå rehabiliteres. Rørsystem ligger åpent i kjeller rett under bad og er lett tilgjengelig i kjeller med full gåhøyde. Badet vil være strippet ned til følgende stand:

Gulv ned til støpt dekke der det ligger eksisterende varmekabler. Vi regner med at selve kabelen kan benyttes videre, men at det må legges en ny termostat med føler. Eventuelt skal det legges lavtbyggende varmekabler. Gulv skal rettes av med fall. Det skal bygges en dusjnisje der det i dag står et dusjkabinett. Nisjen vil ha flislagte vegger på 3 sider og en glassbyggersteinvegg ut mot rommet. Det skal legges fall lokalt i dusjnisjen med rennesluk i ene enden. Det skal legges fliser ca 15 *60 cm på hele gulvet.

Vegger:

Veeggene blir revet ned til isolert reisverk som er bygd inn som en "kasse" inne i et eldre rom. Reisverk og isloasjon brukse på nytt. Veggene skal dekkes med "litexplater", klargjøres for flising og flises med flis ca 15 * 35 cm. Elektrisk legges skjult inne i vegg: Primært til downlights, belysning over speil samt stikkontakt i forbindelse med vask.

Det skal monteres en dobbel vask, et stort speil som dekker det meste av den ene veggen, samt en opphengsdo.

Takhimling skal byttes. Her rives gamle palter av til reisverk. Det skal trekkes opp bokser og ledninger for 4-5 downlights. Ny takhimling legges i gips som sparkles og males.

Arbeidet vil innebære murerarbeid, rørleggerarbeid og elektrikerarbeid. I tillegg til totalentreprise er vi interessert i delanbud på jobben med å bygge opp og flislegge.

Vi holder alt av materiell og innredning/ armatur etc. Ønsker tilbud kun for utført jobb.

Badet er ca 5-6 m2 stort. Mer info om mål materialvalg etc kan fås ved henvendelse.