Elektriker, Entreprenør, Flislegger, Rørlegger, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

5030 Siste år
1298 Siste 3 mnd
402 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppussing av bad

Registrert Dato: Tirsdag 29. Desember 2009

Jeg har hatt vannlekkasje og bruker derfor uhellet til å gjøre en skikkelig oppussing av badet mitt siden det er veldig gammelt. Det skal gjennomføres totalrenovering med nye fliser på gulv og vegg, nytt tak, monteres ny dusj og dusjvegger, vegghengt toalett, servantkran osv. Vil også ha varmekabler på gulv. (Det har jeg i dag, men vet ikke om det må byttes ut pga vannlekkasjen). Ønsker noen downlights i taket. Jeg ser ikke for meg å gjøre noe veldig spesielt med badet annet enn å bryte en del av veggen (bak det vegghengte toalettet) med mosaikkfliser og kanskje et par små nisjer. Badet er veldig lite, ca 4 kvm.
Det er satt inn ny varmtvannsbereder av forsikringsselskapet og jeg regner også med at de skal rive det "gamle badet" for tydeligere å konstatere hvor mye fukt osv det egentlig er bak vegger og gulv ift hvor mye forsikringen dekker.

Hvis dette er for utydelig forklart, gi beskjed så prøver jeg å forklare bedre. Jeg har ikke alt klart ennå hvordan jeg vil ha det, så dette blir et ca overslag.