Entreprenør, Rørlegger i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

695 Siste år
196 Siste 3 mnd
72 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppussing av bad

Registrert Dato: Onsdag 19. Mai 2010

Bad fra 1985 på 6,5 m2 ( 165 cm x 365 cm) skal ha fjernet fliser på vegger som erstattes med Våtromsplate type Fibo Trespo 111 S hvit på alle vegger, men ønsker også pris med Fibo Trespo våtromsplate 20x30 cm fliser i høyglans.

På støpt gulv er det i dag flis. Dette ønskes erstattet med ny gulvvarme og vinylgulv for våtrom av typen Gerbad 0824 (Tebbeabo), eller tilsvarende. Det skal lages et nivåskille i gulv til sluk, slik at dette passer med dusjesone og gir fritt avløp. Det ønskes montert opp system for dusjforheng, alternativt buet svingdør i glass. Eksisterende interiør (hengende IFØ baderomsmøbel, 180 cm) og blandebatterier demonteres og skrus opp igjen da dette er relativt nytt.

Tilbudet skal spesifiseres og inkludere pris på utskifting av toalettet. Det forventes fagmessig utført arbeide med garanti, utført i henhold til dagens krav for slike byggmessige forhold. Tilbudet bør inneholde bilder av tilbudte våtromsplater/baderomspanel og tilbudt vinylgulv såfremt det avviker fra ønsket i denne tilbudsspesifikasjonen.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Rørlegger

Avløp, Baderomsmøbel, Blandebatterier, Fliser, Glass, Gulv, Gulvvarme, Interiør, Pris, Skrus, Sluk, Vegger, Vinylgulv

Drammen, Buskerud

Avsluttet: Fredag 18. Juni 2010