Elektriker, Rørlegger, Snekker i Oppland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

647 Siste år
193 Siste 3 mnd
59 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppussing av full kjeller: nytt bad m. m

Registrert Dato: Torsdag 23. August 2012

V i har kjeller på 60 kvm. som vi ønsker å pusse opp deler av nå, nytt bad, ca. 6 kvm, gjesterom ca. 15 kvm, kjellerstue med treppeoppgang ca. 20 kvm.

NYTT Bad: Vi ønsker tilbud på å lage bad i kjellerrom på ca. 6 kvm. Både murvegger og betonggulv er originale fra 1947 og trenger isolering og nye vegger samt varmekabler. I tillegg ønsker vi oppføring av ny lettvegg. Vi ønsker montert våtromspanel, evt. Type fibo-trespo på veggene, vinylbelegg for våtromsgulv, samt montering av servant, blandebatt., toalett og dusjhjørne m. Opplegg. Avløpsrør går ned gjennom rommet. I tillegg ønsker vi nytt tak på eksisterende bjelkelag, med LED-spotter. Det er et vindu i rommet, men i tillegg ønsker vi montert en vifte med fuktsensor. Dette innbærer at det må skjæres ut vifteåpning i murveggen.

I gjesterom og kjellerstue ønsker vi å legge fuktsperre / duk ol. Samt isolasjon og varmekabler med vinyl eller linoleumsgulv. Vegger ønskes kledd med fuktsperre, isolasjon og panel eller malte, profilerte mdf-plater. Takbjelkelag kles med panel el. Profilert mdf.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere