Elektriker, Entreprenør, Flislegger, Maler, Rørlegger, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

5674 Siste år
1494 Siste 3 mnd
443 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppussing av gang og gjestetoalett

Registrert Dato: Mandag 07. Juni 2010

I forbindelse med oppussing av gang og gjestetoalett er det en rekke jobber vi ønsker utført. Vi tar imot anbud på deljobbene separat og totalanbud på alt sammen.

Referanser kommer til å bli etterspurt, og det ønskes ryddige forhold med undertegnede kontrakter for alle jobber. Alt arbeid skal utføres i tråd med eksisterende forskrifter.

Kort informasjon om rommene:
1. Gang på 180x168 cm (minus hjørne på 39x17.5 cm), dvs. ca 2.96 kvm totalt. Det er i dag lagt fliser på gulvet i gangen, og veggene er av gips med malt strietapet. Gangen har tre dører; ytterdør ut, dør mot toalett og dør mot stue.

2. Gjestetoalett på 176x117 cm, dvs ca 2.06 kvm totalt. Toalettet ligger direkte i tilknytning til gangen. Det er i dag lagt fliser på gulvet på toalettet, og klosettet står på gulvet (dvs ikke vegghengt). Veggene er av gips med malt strietapet. Vaskeservant (uten møbel) er montert på vegg. Toalettet har et vindu og dør mot gang. Toalettet er ikke våtromsgodkjent, og det er heller ikke nødvendig at det er dette i fremtiden.

Oppdragene vi ønsker utført er:
1. Fjerning av gamle fliser og legging av varmekabler i støp eller flislim og nye fliser i både gang og på toalett. Det forutsettes at den delen av arbeidet som krever elektrofaglig kompetanse utføres av autorisert elektriker. Varmekablene kan ikke bygge mer enn maks 2 cm over dagens flisløsning (uten varmekabler), da vi ikke ønsker å måtte flytte dørene (bør helst bygge enda mindre). NB! Fliser og varmekabler + termostat skaffer vi selv, men disse vil være av god kvalitet og anerkjent merke. Vi ønsker at varmekabler på de to rommene skal ha separate kretser, med to individuelle termostater.

2. I forbindelse med jobb 1 må gulvlister legges på nytt i begge rom. ). I gangen er et par av gulvlistene pr i dag kappet av (pga tidligere skyvedørsgardobe), her må det kappes til og legges nye lister. Så langt det er mulig ønsker vi at eksisterende gulvlister benyttes.

3. Fjerning av gammelt klosett og tilkobling av nytt, vegghengt klosett. Ramme ønskes kledd med gipsplatekledning (men det blir en ”kasse” som vil være noe bygget ut fra dagens vegg) og må sparkles. Frakobling av gammel vaskeservant og tilkobling og montering av nytt enkelt baderomsmøbel. Frakobling og tilkobling av klosett og vask må gjøres av autorisert rørlegger. NB! Nytt vegghengt klosett med ramme og tank + baderomsmøbel skaffer vi selv, men disse vil være av god kvalitet og anerkjent merke.

4. Montering av downlights i tak. Ønsker 2-3 lyspunkt på toalett og 3-4 lyspunkt i gang. Takplate i gang har noe skader (etter demontering av en skyvedørsgarderobe), og det kan være aktuelt å bytte takplater. Både ved utbedring av eksisterende skader eller nye takplater må dette også sparkles. Ønsker å lekte ned taket så lite som mulig, så vil gjerne diskutere valg av lysarmatur.

5. I forbindelse med jobb 4 må det monteres taklister på nytt i begge rom (kun aktuelt for badet dersom taket blir lektet ned). I gangen er et par av taklistene pr i dag kappet av (pga tidligere skyvedørsgardobe), her må det kappes til og legges nye lister. Så langt det er mulig ønsker vi at eksisterende taklister benyttes.

6. Maling av tak, taklister og vegger i begge rom + ”kasse” for vegghengt toalett. Denne jobben vurderer vi å gjøre selv for å spare kostnader.

Vi tar gjerne imot på befaring for jobbene over.
Jobben ønskes utført i løpet av juni.