Elektriker, Flislegger, Gulv, Maler, Murer, Rørlegger, Snekker i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2974 Siste år
980 Siste 3 mnd
291 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppussing av kjeller med bad og terrasse

Registrert Dato: Mandag 24. September 2012

I kjelleren skal vi lage kjellerstue med et tekjøkken, bad og terrasse. En vegg på ca. 12 meter skal også isoleres utvendig.

Kjellerstue: Her har vi gravd med til den høyden det skal være. Gulvet må støpes, og det skal isoleres. Under en vegg må grunnmuren bygges opp. Murveggen må repareres. Vi har sagt hull til dør - dør skal monteres. Det skal settes opp vegg mellom bad og kjellerstue. I utgangspunktet tenker vi å legge parkett og male selv, men ønsker også tilbud på dette.

Det skal legges opp strøm og vann / avløp til tekjøkken.

Bad:
Avløpet i gulvet må legges på nytt. Gulvet må jevnes ut og muligens senkes noen steder. Det skal monteres ny dør innvendig (ikke standardmål) samt sikres god ventilasjon Det skal legges membran, isolasjon og varmekabler. Gulv og vegger skal fliselegges. Det skal legges vann, avløp og strøm til badekar, dusj, vaskemaskin, tørketrommel og varmtvannsbereder og toalett. Vi kjøper fliser og baderomsmøbler selv.

Det er viktig at eksisterende toalett er ute av drift så kort som mulig.

Terrasse.
det skal fjernes noe masser. Deretter skal det bygges terrasse på ca. 12*3 meter. Vi ønsker også tilbud på en trapp fra terrasse til hage. Og på en bod i tilknytning til terrassen.

I tillegg ønsker vi tilbud på utbytting av takplater i et annet kjellerrom.

Bare seriøse henvendelser med hvitt arbeid er av interesse.