Betong, Entreprenør, Gulv, Gulvsliping, Maler, Murer, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3946 Siste år
1046 Siste 3 mnd
394 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppussing av oppganger i sameie

Registrert Dato: Torsdag 27. Mai 2010

Det bes om tilbud på oppussing av oppganger i Sameie. Bygningen er fra tidlig 1900-tallet og sameiet består av totalt fire oppganger.

Det er besluttet at oppgangene skal pusses opp og styret har fått fullmakt fra sameiet til å vurdere omfanget av oppussingen. To av oppgangene er preget av tidens tann og skal pusses opp, mens to av oppgangene er i noe bedre stand og vurderes pusset opp. Det bes om pristilbud på oppussing av alle oppganger og hver enkelt oppgang. Det ønskes tilbud på:
• Maling av:
o Trapper (helblank oljemaling for gulv)
o Undersiden av trapper
o Balustere
o Håndløpere (skal oljes)
o Vegger
o Lister/gerikter/dørkarmer og dører (helblank oljemaling)
o Lister rundt vinduer og lister rundt vindusglassene (helblank oljemaling)
o Tak
o Sparkling av flater som trenger det (det er en del behov for sparkling av sprekker og hakk i to av oppgangene - vegger, lister, dører etc.)
• Gulv:
o Det er i dag fliser i inngangspartiene og mellom etasjene. Det vurderes å fjerne disse og fylle på med finbetong (i to av de fire oppgangene), som så skal stålpusses, males og lakkes. Et alternativ
til denne løsningen kan være å fjerne løse fliser og sparkle gulvet slik at man får en jevn flate som så kan males og oljes. Et tredje alternativ er å behandle flisene. Det ønskes også tilbud på disse alternativene.

Pristilbud må være utformet på bakgrunn av befaring. Det bes om at tilbudet spesifiseres, slik at det fremkommer hva de ulike arbeidene i hver enkelt oppgang vil bestå i og koste. Det bes også om at det oppgis hva slags type maling som inkluderes (evt. ikke inkluderes) i tilbudet og antall strøk. Om det er behov for leie av utstyr eller lignende for å kunne utføre arbeidet og som det forventes at sameiet skal dekke, må dette fremkomme av tilbudet.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere