Elektriker, Gulv, Rørlegger, Snekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3157 Siste år
700 Siste 3 mnd
209 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppussing av stue og kjøkken

Registrert Dato: Tirsdag 24. November 2009

Første etasje skal pusses opp. Jobben omhandler grovt sett:
Rive to vegger for å åpne mellom kontor og stue, og stue og kjøkken. Rive en stor peis som er satt opp i leca (står i stuen). Bytte ut kjøkkeninnredning med ny som kjøpes på Ikea. Dette innebærer elektrikerarbeid og rørleggerarbeid. Det er lagt opp rør fra sikringsskapet og el-anlegget vil bli åpent. I begge rommene skal det legges nytt gulv. Hele etasjen står på en betongsåle, men på kjøkkenet er det varme i gulvet. Tanken er å bytte ut parkett (stue) og laminat (kjøkken) med et helhetlig plankegulv. I stuen vil det også være aktuelt å legge opp nytt el-anlegg (åpent).

Dette er konseptet i grove trekk. Vi tenker å gjøre en del arbeid selv, blant annet malerarbeid. Det viktigste for oss er at perioden stuen og kjøkkenet ikke fungerer blir så kort som mulig. Vi er videre opptatt av å ha en god planleggingsfase i forkant av oppdraget og setter meget høy pris på punktlighet og stabilitet.

Det vil først være snakk om å sette i gjang med dette i midten februar, men tilbud ønskes tidlig for å være best mulig forberedt. Det er ønskelig å gå inn i en dialog, da det kan være at vi selv kan ta deler av rivejobben.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere