Elektriker, Maler, Murer, Snekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

7814 Siste år
5497 Siste 3 mnd
337 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppussing av to kjellerrom

Registrert Dato: Torsdag 22. Oktober 2020

Jeg skal pusse opp to kjellerrom, henholdsvis ca. 16kvm og 9 kvm (se vedlagte skisse, de to rommene (innredet rom og bod) som har vegg mot gammel garasje).

Takhøyde er i dag 211 cm og jeg ønsker at det skal være så stor takhøyde som mulig når rommene står ferdige, minimum 205 cm.

Det skal skiftes to vinduer i det største rommet og ett vindu i det minste, med utforinger og karm, samt utvendig finish i grunnmur. Alle vinduer lysåpning 70x40 cm.

Det skal settes inn tre dører 190 x 70 cm, med utforinger og karm. Dør til bod og dør til kjellergang skal ha dørstokk, dør mellom de to rommene som skal pusses opp skal ikke ha dørstokk.

Vegger mot yttermur skal pusses og klargjøres for maling. Maling inngår ikke i forespørselen.

Øvrige vegger vurderes platet med gips eller MDF panel, men det er også mulig at de skal pusses. Ønsker å diskutere dette med den som skal utføre arbeidene.

Det er pipe og brannmur i rommene, disse skal belegges med dekorstein/steinpanel, totalt ca 9 kvm. Det er mulig at feieluke må skiftes.

Taket skal isoleres mot husets første etasje og det skal legges nye takplater. NB! jeg vil selv forestå riving av gammel takpanel og legge opp ny isolasjon.

Gulvet skal om nødvendig avrettes, det skal legges varmefolie/varmematte og laminat.

Listing i tak og gulv.

Elektrikerarbeider vil, i tillegg til varmefolie/varmematte, omfatte trekking av nytt skjult anlegg i begge rom, montering av down-lights i takene, montering av et antall stikkontakter, inntil 6 doble og to stk. med 4 uttak. Om tilbyder har samarbeid med elektriker kan denne vurderes, men jeg vil også hente inn separate tilbud på elektrikerarbeidene.

Ønsker arbeidene ferdigstilt senest 10 desember.

Jeg planlegger å stå for innkjøp av alle byggematerialer og down-lights selv, men i dialog med den som skal utføre arbeidene.