Gulv, Møbelsnekker, Snekker i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1010 Siste år
270 Siste 3 mnd
78 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppussing/bygging av bar og møblement

Registrert Dato: Onsdag 21. September 2011

NHHS ønsker å pusse opp ett av lokalene i sin kjeller. Lokalet utgjør ca 50 kvm og er per dags dato rimelig nedslitt (se bilder).

Det planlegges å rive ned inventaret slik det er i dag, inklusiv eksisterende barløsning, og deretter sette opp en ny bar med nye møbler og innredning. Rivningsarbeidet planlegges å bli gjort av studentforeningen selv.

Barløsningen ønskes bygget nokså alminnelig uten særskilt detaljerte løsninger. Den ønskes imidlertid bygget i et buet (nesten sirkulært) format, mens det på forsiden i utgangspunktet ønskes en løsning med vår logo.

Møblementet vil bestå av to forskjellige løsninger. 4 buede sofagrupper ønskes bygget i forholdsvis lav høyde (altså vanlig sofahøyde), mens tre sofagrupper i utgangspunktet skal bygges som en mellomting mellom vanlig sofahøyde og barkrakkhøyde. Begge varianter ønskes trukket med skyskinn, i samme farge (som hittil ikke er bestemt). Til hver sofa ønskes det også bord i passende høyde, men det foreligger hittil ingen klare meninger rundt hvilke materiale eller design disse skal bygges i.

Det ønskes videre tilbud på å få lagt et gulv som ligner skipsgulv, av typen laminat eller annen type lignende materiale. Fargen ønskes i utgangspunktet å være mørk, lignende mahogny. Merk i denne sammenheng at arealet er
rettvinklet som en L.

For hele prosjektet er det særdeles viktig at det benyttes slitesterke materialer, da lokalene utsettes for hyppig bruk i forbindelse med drift av bar. Foruten overnevnte byggeprosjekter vil det trolig også påløpe noe arbeid med den bygningsmessige strukturen i lokalet, men dette antas å ikke være særlig omfattende.

Beskrivelsen som har blitt gitt her er den mest spesifikke vi kan gi per dags dato. Enkle plantegninger og skisser for våre idéer vil foreligge innen kort tid, og ved kontakt kan vi videreformidle disse til interesserte aktører.

Dette er et prosjekt som vil kunne bli gjennomført i løpet av høsten/vinteren, og grunnet noe lang saksbehandling i vår forening ønsker vi tilbakemeldinger fra interesserte aktører så snart som overhodet mulig, slik at vi kan ha en befaring i lokalet og presentere våre tanker. Det ønskes å gjennomføre møte i løpet av uke 39.

Grunnet periodevis utilgjengelighet på telefon foretrekkes det at innledende kontakt gjøres per mail.

Vi ser frem til å høre fra deres bedrift!

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere