Entreprenør i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2170 Siste år
1648 Siste 3 mnd
95 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oppussing og tilbygg oppegård

Registrert Dato: Fredag 08. April 2011

Det vi ønsker tilbud på er som følger:

• Rive eksisterende takess. Nytt innvendig gipstak klar til sparkling og maling i hele overtasjen. Dvs. ca. 110 m2.
• Spotter – kjøkkenområde 12 spotter, stue 3-7 spotter (avhengig av tilbygg – se lenger ned), bad 6 spotter, over trapp 2 spotter, gang utenfor bad og soverom 2 spotter. Alle med dimmere selvfølgelig. Pris gjerne både led og vanlige spotter og kom med deres anbefaling. Totalt 26-30 spotter i overetasjen.
• Punkter ellers – Her er vi noe usikre. Vi skal helt sikkert ha noen ekstra punkter/flytte noen tvpunkter og på kjøkkenet må vi ha nytt opplegg til platetopp og vifte på kjøkkenøy samt et dobbeltstikk på denne. Vi skal ha høyskap med komfyr, micro, fryser, kjøleskap. Vi skal også ha punkt i taket over stuebord. Her må vi få laget helt detaljerte plantegninger, men det kommer nok ikke helt med det første. Gi en ca. pris pr. stikk så er det enklere for oss. Vi er ikke fremmede for anlegg som ikke er skjult – vi ønsker å gjøre dette rimelig.
• Nytt sikringsskap (det er skrusikringer i dag).
• Ny vegg og riving av vegg i forbindelse med soverom/kjøkken – Vi ønsker vi å forlenge veggen i stuen slik at kjøkkenet blir ”firkantet”, åpne opp i hovedsoverom. Se tegning.
• Bad: Rive eksisterende bad – legge nye varmekabler og nye fliser, vegghengt klosett, og dusjnisje. Vi skaffer fliser, blandebatteri og innredning. Det er arbeidet her som skal prises. Badet er rundt 6,5- 7 m2.

Vi forstår at det vil være nødvendig med en befaring her, men tar gjerne imot et omtrentlig overslag før dette. Vi ønsker at dette skal være ferdig til 24 juli slik at vi da kan komme inn og gjøre resten selv.

Vi vil i tillegg gjerne at dere kan prise tilbygg over eksisterende garasje i betong (se tegning). Størrelsen på tilbygget vil være ca. 40 m2. Tidspersperspektiv på tilbygg vil være i løpet av 2011. Skal være ferdig med takstein og utvendig kledning og isolasjon – klar til gipsing og gulvbelegg – med gipstak – og ca. 10 spotter og 3 doble stikk. ca. Vi står for materialer (utenom elektrisk) – det er jobben som skal prises samt når det kan gjøres.