Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Oppvekstadministrativt system for barnehage

Kommunene: Austevoll, Austrheim, Fedje, Lindås, Masfjorden, Meland, Modalen, Osterøy, Radøy og Vaksdal, har etablert felles ikt driftsselskap, med Osterøy kommune som vertskommune.
Austevoll kommune har inngått avtale om drift av it-løsninger med iktnh, og skal inkluderes i ny avtale om oas Barnehage.
Samnanger kommune er og inkludert i denne avtalen.
01. 01. 2020 skal Meland, Lindås og Radøy kommuner slå seg sammen til Alver kommune. Dette må leverandør ta hensyn til. Eventuell ekstra kostnad med kommunesammenslåing må komme tydelig frem i tilbudet.
målet er at kommunene skal kunne ta nytt system i bruk fra 01. 01. 2020, med tilrettelegging for opplæringsperiode oktober-desember 2019.
Alle kommunene har nynorsk som målform. Det er derfor et krav at tilbudt løsning må leveres både med bokmål og nynorsk.
Kommunal sektor er under kontinuerlig press for omstilling. Hovedutfordringene som må møtes er mer krevende brukere - det stilles blant annet større krav til skreddersydd tjenesteproduksjon og til kommunikasjon. Derfor må det kunne leveres fleksible løsninger på tvers av kommunene, som imøtekommer nye endringsbehov og –ønsker på en god måte.
Det vil også være viktig for kommunene at leverandør kan tilby stabile og forutsigbare tjenester. i avtaleperioden er det sannsynlig at kommunenes skoleadministrative systemer skal ut på nytt anbud.
Leveransen omfatter komplett leveranse av oas barnehage til kommunene i denne avtalen.
Overordna krav til løsningen:
Innkjøp av et system som fyller kommunens og brukernes behov. Et system som forenkler hverdagen og optimaliserer ressursbruken i barnehagen. Vi vil være moderne kommuner som er rustet for den utviklingen samfunnet har.
• Ønske om et brukervennlig system av høy kvalitet.
• Systemet skal være helhetlig og ivareta behovet for informasjonsflyt.
• Det skal være et godt arbeidsverktøy for administrasjonen og et godt samarbeids- og kommunikasjonsverktøy for alle parter: Foresatte, eksterne samarbeidspartnere, ansatte og administrasjonen.
• Systemet skal kunne tas raskt i bruk. Det må gis tidlig og god opplæring og det må legges vekt på intuitive prosesser og enkelhet i utformingen av arbeidsoppgavene.
Anbud id:
570506
  • Sted:
    Samnanger, Austevoll Vaksdal, Modalen, Osterøy, Alver, Austrheim, Fedje, Masfjorden  Vis alle
  • Registrert:
    Torsdag 28. Februar 2019
Er du interessert i dette oppdraget?