Elektriker i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

712 Siste år
172 Siste 3 mnd
52 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ordne det elektriske på kjøkken

Registrert Dato: Tirsdag 26. Januar 2010

Jeg skal montere nytt kjøkken, med ny innbyggingsovn, og platetopp (ikke induksjon). Det blir også ny benkebereder og ny oppvaskmaskin.

I dag er det to kretser som går til kjøkkenet. En 20 A og en 10 A i en gammel borettslagsleilighet. Sikringsskapet er med automatsikringer og relativt nytt innvendig. Inntaket til leiligheten er på 40 A. Hovedinntaket til borettslaget ligger rett under sikringsskapet (i etasjen under), med rør direkte ned.

Kretsen på 20 A er splittet, og forsyner både varmtvannstank, oppvaskmaskin og komfyr i dag.

Jeg ønsker å få ordnet dette slik at det tåler belastningen og er i godkjent stand for det kjøkkenet som skal bygges.

Dette får være opp til en elektriker å vurdere, men jeg kan tenke meg at det er nødvendig å trekke 20A kretsen på nytt, slik at den er i ett langt strekk fram til komfyren, samt trekke en egen krets til varmtvannstanken.

Jeg kunne godt tenke meg at en elektriker kom for å vurdere forholdene, så kan jeg fortelle hvordan jeg tenker å ha kjøkkenet, så kan vi finne fram til en løsning sammen.

Jeg ønsker et prisoverslag, og aller helst en fast pris. Jeg kan bidra med å trekke rør, ihvertfall blottlegge tak eller annet slik at arbeidet blir lettest mulig for elektriker.

Det er ønskelig med raskest mulig kontakt, slik at vi kan begynne å planlegge arbeidet. Det er også ønskelig at du er noe fleksibel i forhold til tidspunkt.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Elektriker

Automatsikringer, Elektriker, Innbyggingsovn, Kjøkken, Kretser, Pris, Varmtvannstank

Bergen, Hordaland

Avsluttet: Onsdag 10. Februar 2010