Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Snekker i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Orgel til Hvaler kirke

Anskaffelsens formål og omfang
Konkurransen gjelder avtale om levering av orgel til Hvaler kirke. Anskaffelsens har et budsjett nok 4. 000. 000, - eks mva. Volumet er et estimat og er ikke bindende.
Et utkast til selve konkurransegrunnlaget er lagt ved dette kvalifiseringsgrunnlaget. Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å foreta mindre, ikke vesentlige endringer i dette grunnlaget før leverandører inviteres til å gi tilbud.
Attester for skatt og mva
Leverandøren skal ha ordnede forhold med hensyn til skatte- og merverdiavgiftsbetaling.
Dokumentasjonskrav: Krav til attest for betalt merverdiavgift, skatt og trygdeavgift. Attest utstedt av den kompetente myndighet i medlemslandet, som bekrefter at leverandøren har oppfylt sine forpliktelser med hensyn til betaling av merverdiavgift, skatter og trygdeavgifter i det landet hvor leverandøren/entreprenøren hører hjemme (norsk attest for skatt og mva er felles og bestilles fra #URL0#, tidligere rf-1244) i samsvar med lovbestemmelsene i landet. Attesten må ikke være eldre enn 6 måneder.
Øvrige økonomiske og finansielle krav: Økonomisk og finansiell stilling
Krav knyttet til leverandørens økonomiske og finansielle stilling: Det kreves økonomisk kapasitet til å gjennomføre kontrakten.
Dokumentasjonskrav: Oppdragsgiver vil gjennomføre en vurdering av økonomien gjennom firma- og regnskapsinformasjonssystemet Proff Forvalt (#URL1#). Tilbyder bes innsende annen informasjon han mener er relevant. Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å innhente supplerende informasjon om tilbyders økonomi.
Tekniske og faglige kvalifikasjoner
Tekniske og faglige kvalifikasjoner: Leverandøren skal ha god erfaring fra tilsvarende oppdrag/leveranser, det vil si oppdrag av samme art, kompleksitet og vanskelighetsgrad og omfang.
Det legges her særlig vekt på erfaring med leveranser til nordisk inneklima, dvs. tørt inneklima og oppvarmet kirkerom store deler av året (20-70% relativ luftfuktighet).
Dokumentasjonskrav: Oversikt over leverandørens viktigste, relevante leveranser de siste 10 år, herunder opplysninger om type prosjekt, prosjektets verdi, tidspunkt, mottaker (navn, telefon og e-post). Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å ta kontakt med referanser.
Tekniske og faglige kvalifikasjoner
Tekniske og faglige kvalifikasjoner: Endringer i Hvaler kirke skal skje i tett samarbeid med Riksantikvaren. Leverandøren skal vise til relevant erfaring med samarbeid med Riksantikvar eller lignende nasjonal instans.
Dokumentasjonskrav: Tilbyder skal beskrive slikt samarbeid nedenfor, gjerne samarbeid knyttet til prosjekter som er beskrevet under punkt 1. 3. 3.
Tekniske og faglige kvalifikasjoner:
Tekniske og faglige kvalifikasjoner: Leverandøren skal ha tilstrekkelig kapasitet og gjennomføringsevne til å starte prosjektet innen 18 mnd og fullføre innen 3 år.
Dokumentasjonskrav: Det skal gis en beskrivelse av leverandørens tekniske personell eller tekniske enheter leverandøren disponerer over til oppfyllelse av kontrakten (Ved bruk av underleverandører skal tilsvarende informasjon leveres for disse også samt en beskrivelse av hvilke oppgaver disse skal utføre i kontrakten).
Anbud id:
497898
  • Sted:
    Hvaler
  • Registrert:
    Onsdag 22. November 2017