Elektriker, Entreprenør i Hedmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

657 Siste år
212 Siste 3 mnd
55 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Os kirkelige fellesråd - rammeavtale for elektrikerarbeid

Registrert Dato: Mandag 12. April 2010

Os kirke i Østerdalen gjennomgår rehablitering i hht. vedtatt prosjektprogram. Det skal i denne forbindelse gjennomføres ulike typer elektrikerarbeid i forbindelse med den øvrige bygningsmessig istandsetting av kirken; herunder oppgradering og innkjøring av varmeanlegg med varmestyring, oppgradering av hovedtavle, ombygging av lysstyring, div. omkabling av hensyn til brannsikkerheten mv. I tillegg vil leveransen omfatte generelt vedlikhold, herunder utførelse av årskontroll og tilkalt service for kirkene Os, Dalsbygda, Tufsingdal og Narbuvoll.
I avtaleperioden vil leveransen omfatte installasjonsarbeid samt levering av installasjonsmateriell og diverse komponenter. Innkjøp av f.eks. ovner, varmestyringsenheter og fabrikkproduserte eltavler, vil bli foretatt som egne anskaffelser.
Oppdraget gjelder arbeid på monumentalbygg/bevaringsverdig kirkebygg. Erfaring fra tilsvarende arbeider på bevaringsverdige kirkebygg vil bli vektlagt. Ytterligere nformasjon/konkurransegrunnlag sendes på forespørsel.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere