Anleggsgartner, Asfaltering, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Stålarbeider, Steinlegger, Vann & avløp i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

11042 Siste år
7369 Siste 3 mnd
514 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Oslopakke 3 – etablering av nye bomstasjoner – anleggsarbeider

Registrert Dato: Onsdag 20. Desember 2017

Det skal etableres to nye bomringer i og rundt Oslo, en langs Ring 2 og en på bygrensa mot Akershus. Det skal bygges 73 nye bomstasjoner og eksisterende bomring skal utvides til å kunne kreve avgift i begge retninger.
Det er et mål at alle tre bomringer skal være i drift til 1. mars 2019, og det er svært viktig å gjennomføre prosjektet innenfor de gitte tidsfrister.
Ytre bomring består av 14 nye bomstasjoner. 6 er planlagt plassert i Akershus, 3 i Lørenskog, 2 i Oppegård og 1 i Ski kommune.
I eksisterende bomring er det 20 bomstasjoner som skal bygges om til å kunne registrere kjøretøyer i begge retninger. 7 av disse er her med som en opsjon da det i skrivende stund vurderes andre alternativer. Alle ligger i Oslo.
Ny indre bomring består av 39 nye bomstasjoner, alle plassert i Oslo.
Anskaffelsen omfatter alle gravearbeider og leveranser (trekkerør- og kummer) for fremføring av strøm og fiber til de nye bomstasjonene, samt arbeider med levering og nedsetting av fundamenter til de nye bomstasjonene (både styreskap og portaler/galger). Videre omfatter anskaffelsen fremføring av strøm fra strømleverandørens tilkoblingspunkt til prosjektert koblingsskap ved bomstasjonen, inklusive koblingsskap med fundament.
Anskaffelsen omfatter også arbeider og leveranser for å etablere hindre for snikkjøring, bl.a:
• Oppsetting og flytting av gjerder
• Utsetting av steinblokker
• Oppsetting av brøytebommer
• Planting av busker
• Flytting og justering av kansteinslinjer
• Omlegging av fortau og gang/sykkelveg
• Endring/justering av støttemur
• Istandsetting av områder til opprinnelig stand etter at arbeidene er utført.
Anskaffelsen omfatter også riving av 16 eksisterende bomstasjoner.
Levering av portaler/galger, styreskap og innkrevingsutstyr inngår ikke i denne anskaffelsen.
Det vil bli krav om utstrakt samarbeid og koordinering med leverandør av vegkantutstyr. Anbud på vegkantutstyrsleveransen utlyses parallelt med denne kunngjøringen og leverandør er derfor ikke kjent.


Referansenummer:  17/187558