Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Arkitekt i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Overvåking av miljøtilstanden i Sørfjorden i Hardanger 2012

Overvåkningen har som mål å fastslå dagens forurensningssituasjon i sørfjorden og vurdere denne i forhold til de tiltak som er gjort. Videre har overvåkingen som mål å fange opp eventuelle irregulære tilførsler og behov for nye tiltak.
Utlysningen for 2012 omfatter en full syklus, dvs. Prøvetakning og rapportering. Overvåkningen i 2012 skal bestå av disse hovedelementene:
1. Overvåkning av miljøgifter i vann (8 stasjoner)
2. Overvåkning av oksygen, nitrogen og fosfor i vann (2 stasjoner)
3. Overvåkningen av miljøgifter i blåskjell (4 stasjoner)
Det innsamlede materialet skal analyseres for de utvalgte stoffene og det skal skrives en grundig rapport fra undersøkelsen. Som en del av rapporteringen skal det i tillegg hentes inn data fra overvåkningsprogrammet? Miljøgifter langs kysten (cemp). Disse omfatter miljøgifter i fisk og blåskjell, og skal vurderes sammen med dataene fra dette programmet. Disse resultatene stilles til disposisjon fra Klif. Utlysningen innholder også en opsjon på overvåkning av miljøgifter i dypvannsfisk.
Anbud id:
162376
  • Sted:
    Bergen, Etne Sveio, Bømlo, Stord, Fitjar, Tysnes, Kvinnherad, Ullensvang, Eidfjord, Ulvik, Voss, Kvam, Samnanger, Bjørnafjorden, Austevoll, Øygarden, Askøy, Vaksdal, Modalen, Osterøy, Alver, Austrheim, Fedje, Masfjorden  Vis alle
  • Registrert:
    Mandag 22. August 2011

Lignende oppdrag i Vestland

1 anbud