Prosjektleder i Vest-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

248 Siste år
82 Siste 3 mnd
20 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Overvåking av miljøgifter - kristiansandsfjorden

Registrert Dato: Mandag 06. Juli 2009

I 2002 ble Kristiansandsfjorden plukket ut som ett av fem nasjonale pilotområder for opprydding i forurensede sedimenter. Målet var å skaffe mer kunnskap om hvordan slike tiltak best kan gjennomføres og organiseres. Flere tiltak har derfor blitt gjennomført de senere årene, både for å stanse kilder fra land samt mudring og tildekking i sjø. Det er opprettet en egen nettside med opplysninger om prosjektet: *** Linken er fjernet *** Her finnes en oversikt over tiltaksområdene, pålegg, tillatelser, rapporter m.m. I 2006 ble det gjennomført en større miljøundersøkelse av fjorden. Denne er publisert på nettsiden. Formålet med anskaffelsen er å etablere et overvåkingsprogram mht. miljøgifter i Kristiansandsfjorden for å kunne
- påvise ev. tidstrender mht. konsentrasjon av utvalgte miljøgifter i de nærmeste årene
- gi grunnlag for nye og framtidige vurderinger av kostholdsråd
- gi grunnlag for klassifisering og utvilkling av miljøtilstand i henhold til implementeringen av vanndirektivet og foreslått miljømål for området
Det forutsettes at undersøkelsen/programmet bygger et statisk grunnlag ut fra dagens kunnskap om området. Undersøkelsen skal også ta hensyn til eksisterende og framtidig overvåkning. Det skal inngås avtale med én leverandør for levering av nærmere spesifisert oppdrag for 1 (ett) år, med opsjon/mulighet for forlengelse i 1 (ett) + 1 (ett) + 1 (ett) år.
Alle tilbud skal leveres via Mercell, *** Linken er fjernet *** /> Har du noen spørsmål vedrørende dette anbudet, må disse stilles i kommunikasjonsmodulen i Mercell. Dette for at all kommunikasjon skal loggføres.
Er du ikke bruker hos Mercell, eller har du spørsmål knyttet til hvordan du skal laste opp tilbudet ditt, eller hvordan du skal gi tilbud ta kontakt med Mercell Support på + 47 21 01 88 61 / 62 eller + 47 979 78 472.
På offentlige utlysninger, vil du trenge en elektronisk signatur. Dette finner du på *** Linken er fjernet *** *** Linken er fjernet *** Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noen dager å få levert en elektronisk signatur.
Det anbefales at tilbudet leveres inn i god tid før fristens utløp. Skulle det komme tilleggsinformasjon fra innkjøper som fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før fristen utgår, kan du bare gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt inntil tilbudsfristen utgår. Kun det siste komplette tilbudet som leveres vil da være gyldig.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet og få tilgang til dokumenter skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. Følg deretter instruksjoner på nettsiden.
*** Linken er fjernet *** /> II.1.6)CPV-KLASSIFISERING
HovedvokabularTilleggsvokabular  (hvis relevant)Hoved-anskaffelsen90711500

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Elektronisk, Fører, Leverandør, Opprydding, Utløp

Kristiansand S, Vest-Agder

Avsluttet: Mandag 07. September 2009