Alarm & sikkerhet, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

710 Siste år
159 Siste 3 mnd
48 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Overvåking av testfelt for tynnsjikttildekking i Grenlandsfjordene 2012-2013

Registrert Dato: Fredag 10. August 2012

Formålet med dette prosjektet er å videreføre overvåking av de seks etablerte testfeltene for tynnsjikttildekking i Grenlandsfjordene i perioden 2012-2013 i den hensikt å vurdere hvilke effekter de ulike tildekkingsmassene har på grad av kjemisk utlekking, opptak av dioksiner i biota og rekolonisering.
Prosjektet skal bestå av to deler, der del A omfatter undersøkelser av kjemisk fluks av dioksiner og furaner (PCDD/F som TEQ) fra testfeltene, og del B omfatter undersøkelser av kjemisk opptak av dioksiner og furaner (PCDD/F som TEQ) i biota, fysiske effekter på bunnfauna inklusive artsdiversitet og antall individer samt økologisk suksesjon etter tildekking jf. tabell 1.
Resultater fra overvåkingen skal kunne sammenlignes med resultater fra Opticap-prosjektet fra perioden 2009-2011 slik at eventuelle trender fanges opp. Undersøkelsene skal utføres i samsvar med Klifs veiledere for forurenset sjøbunn i den grad det er passende for prosjektet. Resultatene for bunndyrsundersøkelser rapporteres i hht. gjeldende klassifiseringssystem for miljøtilstand i marint vann.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Alarm & sikkerhet, Prosjektleder

Overvåking, Vann

Oslo, Oslo

Avsluttet: Onsdag 19. Desember 2012