Prosjektleder i Telemark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

207 Siste år
70 Siste 3 mnd
18 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Owners Consultant NCS

Registrert Dato: Fredag 14. Oktober 2011

Gassnova SF er et statlig foretak som har som formål å forvalte statens interesser knyttet til CO2-håndtering. Olje- og Energidepartementet (OED) har i Stortingmelding nr. 9 (2010-2011), kapittel 3.3.7 gitt Gassnova følgende oppdrag og mandat:
"Gassnova skal gjennomføre et utredningsarbeid hvor hensikten er å bidra til en bred og oppdatert kartlegging av mulighetsområdet for realisering av fullskala CO2-håndtering"
Gassnova er derfor i oppstarten av en studie kalt Norwegian CCS Study (NCS) for å klargjøre markedsmessige og tekniske muligheter til CCS ut over Mongstad. Prosjektet ledes av Gassnova, og har en beslutningsmilepæl (DG0) i 4. kvartal 2012. Man vil da ta beslutning om en eventuell videreføring med parallelle mulighetstudier fram til 30.03. 2014 (DG1).
Gassnova skal identifisere og evaluere mulighetene for karbonfangst fra større eksisterende og eventuelt potensielle nye punktutslipp i Norge, samt mulighet for å realisere bygging av fremtidig infrastruktur for transport og lagring.
Gassnova ønsker å engasjere et eller flere konsulentselskaper, ?Owners Consultant? for å dekke kapasitet og kompetansebehov under studiet.
Arbeidet vil omfatte assistanse til Gassnova i å gjennomføre NCS, blant annet bistå i administrasjon av arbeidet, gjennomføre eller alternativt innhente og lede studiearbeider,samt utarbeide sluttdokumentasjon.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Bygging, Kartlegging, Transport

Porsgrunn, Telemark

Avsluttet: Mandag 28. November 2011