Elektriker, Entreprenør, Gulv, Maler, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

5332 Siste år
1273 Siste 3 mnd
358 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Påbygg, drenering rundt deler av kjeller og montering av ny kjøkkeninnredning

Registrert Dato: Mandag 05. Juli 2010

Vi inviterer til anbud med prisoverslag for påbygg, drenering rundt deler av kjeller og montering av kjøkkeninnredning i bolig på Eiksmarka i Bærum.

Vi ønsker:
1. et prisoverslag på arbeidet som skal utføres
2. mulig starttidspunkt
3. og ferdigtidspunkt.

Kom gjerne på befaring. Vi kan kontaktes på tlf eller epost.
Følgende arbeid skal utføres:

A. Drenere rundt deler av kjeller samt kle inn vegger under eksisterende tak-overbygg. Materialvalg yttervegger er panel tilsvarende eksisterende bolig. Vinduer i samme utforming som eksisterende vinduer. I tillegg skal vi flytte eksisterende terrasse-dør på fasade vest til nytt tilbygg.
Vedlagt er bilder av huset slik det er i dag med dagens planløsning.


Vi ønsker å kle inn vegger (2.30 m*2.05m) under eksisterende tak. Vedlagt er det også vist bilder av hvordan fasaden vil se ut etter utbyggingen. Det er også lagt ved planløsning etter utbygging.


B. Montere gipsplater på alle vegger i tillbygg samt i gammelt kjøkken. Sparkle og male, samt legge parkett/tarkett med varmekabler på kjøkken og tillbygg

C. Tette igjen åpning for terrassedør i stue mot vest, og sette inn ny terrassedør i nybygg. Skifte stort vindu i stue. Samt male 7 vinduskarmer fra utsiden.

D. Montere ny kjøkkeninnredning

E. Legge varmekabler med flis på lite toalett (1.6*1meter). Montere vegghengt toalett samt baderomsmøbel på toalettet. Male tak og lister. Snu dør slik at døren vender ut av rommet.

Mvh Tore og Kristin