Entreprenør, Snekker i Aust-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

366 Siste år
149 Siste 3 mnd
22 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Påbygg / heving av tak

Registrert Dato: Fredag 21. Mai 2010

Jeg skal utvide/ heve tak av garasjen, slik at taket på denne delen den blir like høy som eksisterende del. 2.etasje og løfte skal bli en del av den eksisterende stua og løfte.
Garasjen er bygget på en 20cm høyt Leca mur og resten er av treverk.

Ser for meg at eksisterende garasje tak kan heves opp og/eller at nye takstoler settes på og høyden i taket utnyttes.
Påbygget skal gjøres helt ferdig utvendig og innvendig, men at det skal være mulig med egeninnsats på tapet/maling og gulvlegging. Det skal være vinduer mot nord/vest og sør/øst og ønskes også takvinduer for å få mest mulig lys inn.

Kostnad for vinduer, Parkett, laminat kan evt tas ut, men monteringskostnader for vinduer skal være med. Vennligst spesifiser hva som omfattes og hva som evt ikke tas med.
Vedlagt ligger tegning som viser ønsket påbygg og bilde fra eksisterende fasade. Godkjenning og rammetillatelse fra kommunen foreligger for hele tiltaket.

Ønskes tilbud fra en byggmester som kan ta komplett ferdigstillelse med mulighet for egeninnsats, og ser gjerne at du kommer på befaring slik at du har best mulig utgangspunkt for å gi et tilbud. Jobben ønskes utført i løpet mai til september i år. Vi bor i Grimstad kommune.
Vennligst kontakt meg på mobil for å avtale befaring eller om du trenger mer informasjon.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere