Entreprenør, Snekker i Vestfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

717 Siste år
173 Siste 3 mnd
69 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Påbygg med grunnmur

Registrert Dato: Mandag 27. August 2012

En del av huset vårt skal bygges på over to etasjer. Grunnflate skal være 5*4 m. Vi har nye vinduer som kan brukes, og kledning på veggen som er der, er ny og kan brukes på ytterveggen. Huset er bygget i stående villmarkpanel med skille i etasjeskille som imiterer stavlaft.

I 1. Etasje skal det være en inngang fra det opprinnelige huset til et soverom på 12 kvm. (4*3 m). Innenfor dette rommet skal det ligge et bad på 8 kvm. (4*2m), som kun skal ha inngang fra soverommet. Det skal være fliser på gulv og i dusjhjørne på badet, ellers treverk på vegg og gulv i resten av påbygget. Det er behov for et vindu på 99*109 og et på 49*109 i 1. Etasje.

I 2. Etasje skal det være to soverom på 10 kvm, med delevegg i midten. Her har vi vinduer til begge rommene på 99*109. Begge rom skal ha furugulv og panel på vegg.

Det blir behov for tre innerdører 74*199. De skal være i trehvitt med liggende speil oppe og nede + to stående speil i midten

Taket er isolert med 20 cm og har asfaltpapp og tretak oppå der igjen. Dette må skjøtes på og utføres i samme stil.

Ps. Jeg har ikke noe bilde av huset fra den siden, men vedlagt bilde viser huset fra motsatt side. Det er hoveddelen av huset, som står i to etasjer, som skal bygges på. Det har i dag to vinduer i andre etasje og ingen i første.

Vi trenger raskt svar, da dette er et hus som skal selges og vi innhenter tilbud for noen som vurderer å kjøpe.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Snekker

Delevegg, Dusjhjørne, Fliser, Furugulv, Gulv, Innerdører, Panel, Skille, Skjøtes, Soverom, Speil, Tretak, Treverk, Vegg, Vindu, Vinduer

Sandefjord, Vestfold

Avsluttet: Torsdag 30. August 2012