Entreprenør, Snekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2319 Siste år
815 Siste 3 mnd
228 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Påbygg / omfattende rehabilitering

Registrert Dato: Onsdag 10. August 2011

Enebolig skal bygges på, samt pusses opp innvendig. Totalt BRA er 174 kvm. BTA 188.
Lite påbygg ved inngangsparti, ca 1x3 meter, men hvor kun 1 kvm skal innredes som toalett. Resten blir inngangsparti med overbygg med belysning, rekkverk, doble stolper og sittebenk.
Stort påbygg mot hage. Adkomsten er fallende for en graver. Kom for drenering må flyttes. Påbygget er ca 25 kvm. Påbygget skal tjene som uteleiedel og skal innredes som en toroms leilighet på ca 45 kvm. Dvs at ca 20 kvm av eksisterende bolig skal bli en del av utleiedel. Badet skal bygges hvor det pr i dag er et sporadisk bad. Det blir noe flytting av vegger i det eksisterende. Resten av leiligheten skal innredes med et greit kjøkken i en åpen stueløsning. Og gang. Bad flislegges. Downlights. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Dusjhjørne. 14 mm eikeparkett bortsett fra gang som skal flislegges med varmekabler. Spotter i gang.

Videre skal balkong mot syde utvides noe.


Innvendig i "hovedhuset":

I 1 etg i huset skal de eksisterende veggene mellom gang, toalett og vaskerom delvis rives ned og settes opp på nytt. Det skal setetes inn et nytt vindu. Det skal settes opp en garderobe og sitteanretning i garderoberommet. Toalett skal ha hengende toalett og en enkel servant med lite skap under. Speil på vegg og lys over. På vakskerom går det en sjakt som rommet må tilpasses etter ved innredning. Det skal settes opp benk med en "stålservant". Opplegg for vaskemaskin og tørkertrommel. Kjøkken skal innredes med et klassisk kjøkken. Profilerte fronter av medium prisklasse. Innredning ca 4 x 4 meter med underskap og noe mindre overskap. Integrerte hvitevarer; kjøl, frys, oppvask, komfyr, induksjontopp. Medium prisklasse. Ex Siemens. På kjøkken skal det settes inn nytt vindu. Vegg mellom kjøkken og stue flyttes. To glassdører settes inn. Det legges parkett i stue og på kjøkken. 14 mm. Listes med malte profilerte lister på gulv. Vegger skal gipses alt. sparkles og males. Det legges downligths i gang, i garderobe og kjøkken. Det legges varmekabler i gang, toalett og vaskerom.

I underetg skal det rives ned en bod og en vegg for å gjøre kjellerstuen større. En dør på badet skal flyttes. Og gammel dør må tettes og innredes. Dette er ikke i en våt sone av rommet.
I hele underetasjen skal eksisterende teppe fjernes. Vegger gipses og males. På gulv legges parkett, 14 mm eik. Listes i malt profilert. Ikke taklister. Himlinger platelegges og males.
Jeg ønsker et så spesifikt tilbud som mulig. Det kan være aktuelt å sette bort siste del av beskrivelse / Innvendig i hovedhuset, til annen leverandør..

Gi også en pekepinn på om tilbudet inkluderer elektriker, rørlegger etc.

Vedlagt følger skisser for hva som skal gjøres og hvordan huset er i dag. Huset er oppført ca 1970.